woensdag 14 maart 2012

Opgelost, Gödersdorf en gemeente Treffen

Sinds gisteren rond het middaguur werkt gelukkig de telefoon ook weer...in plaats van dat er een monteur langskwam, ging om die tijd de telefoon. De monteur aan de telefoon dus, ik was enigszins verbaasd want de lampjes op de router werkten opeens weer zoals gewoon! Het bleek dat een monteur, hij zei een collega van hem..., de avond ervoor per ongeluk twee plugjes verkeerd om had gedraaid. Er moest iets gebeuren met de lijn van een familie in het dorp, die heeft hij omgezet, maar vervolgens onze twee (ik noem het maar) plugjes omgedraaid, wat erop neerkwam, dat wij vanaf die avond het nummer van die familie hadden en die familie ons telefoonnummer...handig! Hij heeft zijn excuses gemaakt, tja, het kan natuurlijk gebeuren, waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt, maar ik heb het gevoel dat altijd wij de 'pineut' zijn en dan vooral bij de Telekom!!
Erik was er al achter dat het niet klopte, want hij probeerde gisterochtend naar huis te bellen en kreeg een vreemde mevrouw aan de telefoon, na een tweede keer bellen, kreeg hij weer die mevouw aan de telefoon en toen hadden ze beiden het idee dat er iets niet klopte! Hahaha, gelukkig pakte er geen man de telefoon op, want dat zou natuurlijk iets anders op Erik over zijn gekomen!! Het is dus opgelost.

Ik had inmiddels ook informatie over een woning in Gödersdorf opgevraagd, maar helaas is deze woning te klein voor ons. De meneer deed netjes een mailtje terug met de informatie waar ik om gevraagd had en gaf zelf vervolgens al aan dat hij het sterk betwijfelde of deze woning groot genoeg zou zijn. De woning heeft namelijk een Elternschlafzimmer en een kleine kinderkamer, een kleine keuken en een redelijke woonkamer, maar geen extra ruimte waar wij een bed neer zouden kunnen zetten, helaas.

Vanmorgen ook naar de gemeente in Treffen gebeld, om navraag te doen of wij een kleine advertentie mogen plaatsen in het gemeenteblad. Jammer genoeg mag dit niet, ze willen de informatie van dit blad strikt behouden voor gemeentelijke mededelingen...tja, als je het blad bekijkt (dit is de link) dan zie je dat er genoeg andere zaken in staan en dat er ook wel reclame wordt gemaakt voor bedrijven, of dat dan allemaal strikt gemeentelijke zaken zijn? Nou ja, het mag dus niet en dat is erg jammer!
Nu dus maar op zoek naar andere plekken waar we wel zouden kunnen adverteren, online!

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi,

Balen dat ze dat niet doen voor je. Hier staat mijn advertentie voor Tagesmutter netjes op de website en hangt ook op het mededelingenbord.

Gisteren in zo'n krantje zag ik een advertentie met website ben alleen de website vergeten en kon hem zo snel niet opschrijven want de kassamevrouw deed mijn boodschappen al bij de voorganger.

Groetjes Corine