maandag 12 maart 2012

Stadelbach, troef en Jordy

De woning in Stadelbach is al 'vermietet'...vanmorgen stond het bij de advertentie...erg jammer. Het schiet dus allemaal maar niet op, vandaar dat we de volgende 'troef' genomen hebben...ik heb zowel Karin uit Kamering als Corine in Lendorf gevraagd om voor ons een brief op te hangen bij misschien de supermarkt waar ze komen of op een plek waar dit soort brieven mogen hangen...ik had al een brief klaar, die ik een tijd terug al aan Twan uit Annenheim (van Hotel30, klik op deze link) heb gemaild. Ik heb de brief alleen iets aangepast naar ons huidige zoekgebied en via de mail doorgestuurd...hopelijk gaat dit iets opleveren!! Eerst hadden we de brief pas willen ophangen als we er zelf over een paar weken zijn, maar we zijn natuurlijk maar een paar dagen in Oostenrijk en de kans dat iemand binnen drie dagen reageert is natuurlijk erg klein...we zullen zelf alsnog wel bij meerdere winkels/gemeentes/tourismusbüros langsgaan om de brief op te hangen, maar voor nu is er alvast een begin! Karin en Corine: nogmaals bedankt!!!

Alsof we hier in huis nog niet genoeg hadden gehad is nu Jordy niet lekker in orde...vanmorgen was het alleen een zere keel, vanmiddag na school ook hoofdpijn en hij is ontzettend moe...na het brood eten, wat zeer moeizaam ging, is hij uit zichzelf naar bed gegaan!! Na een uur heb ik Jordy wakker gemaakt en nu ligt hij alweer op de bank...

Thijs zijn lip ziet er alweer aardig netjes uit...hij is vrijdag met zijn mond op het fietsstuur geknald, met als resultaat een flinke glip in zijn lip en alweer een stukje van een tand afgeknapt...onvoorstelbaar hoe die jongen dat allemaal voor elkaar krijgt, maar goed, het ziet er weer best netjes uit.

Geen opmerkingen: