dinsdag 13 maart 2012

Ziek, Telekom en Belasting

Jordy is thuis, de griep heeft doorgezet...zere keel, zeer hoofd, koorts, spugen...en hij is echt heel zielig! Haha, een echte jongen! Ach, Jordy zelf is al erg lang niet echt meer ziek geweest zoals nu, volgens mij voor het laatst op de Kindergarten, inmiddels 2 jaar geleden...hij laat zich lekker verwennen en ligt languit op de bank, een bak binnen handbereik, af en toe een slokje drinken en een pijnstiller...

Gisterochtend begaf de vaatwasser het...de vaat was niet schoon en er stond een laag water onder in de vaatwasser...balen, alles vervolgens met de hand afgewassen, net als de rest van de vaat gisteren..haha, hoezo verwend!! Ik heb niet gelijk de verhuurder gebeld, ik wilde het eerst aan Erik laten zien. Erik heeft gisteravond, toen ik weg was, de vaatwasser er uitgehaald en weer gerepareerd!! Handig hoor, hij heeft de vaatwasser een heel programma laten draaien en het werkt weer. Alleen het volgende probleem deed zich ter plekke alweer voor, Erik wilde even bellen en dat kon niet! De telefoon geeft een constante bezettoon aan, we kunnen niet bellen, maar ook niet gebeld worden...erg handig!! Vanmorgen gelijk melding gemaakt bij de Telekom en als het goed is, komt er vanmiddag iemand langs...hopelijk krijgt die persoon het voor elkaar!

Gisteravond zijn de belastingpapieren weer ingevuld. Wij laten dit altijd invullen, vooral omdat wij met een andere situatie zitten dan anderen. Wij wonen in Duitsland, werken in Nederland en zijn daar dus belastingplichtig, wij hadden een duitse hypotheek (die opgesplitst was in drie delen, hier heel gebruikelijk), dus hebben wij besloten, sinds wij in Duitsland wonen, dat we dit door iemand laten invullen. Dit keer hadden we natuurlijk de afsluiting van de hypotheek, de verkoop van de woning en ook de levensverzekeringen die opgezegd zijn. We kunnen nu dus nog mooi de hele boel afhandelen voor 2011, zo hebben wij daar in elk geval volgend jaar niets meer mee te doen!

Geen opmerkingen: