woensdag 5 oktober 2011

Euh...druk?

Nou, van vervelen is absoluut geen sprake!! Hahaha, van vergeten wel....ik ben dingen kwijt, die ik op dat moment gewoon in de hand heb en ik wil boven iets pakken, ik weet alleen niet meer wat, ik moest drie dingen halen bij de winkel, ik wist er nog maar twee....maarrrrrr, ik moet zeggen, er is al wel heel veel gedaan. Heel veel speelgoed van de kids staat al op het nieuwe adres, bijna alle keukeninboedel (ik heb ervoor gezorgd dat ik morgen nog kan koken) staat al in de andere keuken, de voorraadkast is al ingepakt en vandaag heb ik een begin gemaakt met het uitwassen van de vitrage en de eerste delen hangen er al. Erik komt zojuist weer terug, hij heeft weer een volle aanhanger en auto weggebracht en hij heeft de kastdeuren als het goed is gemonteerd. Zelf heb ik vandaag ook een begin gemaakt met het opbouwen van het nieuwe bed....en oja, tussendoor probeer ik het (oude) huis ook nog een beetje leefbaar te laten en werk ik af en toe een wasje weg. Voor de kids is het nu natuurlijk niet echt heel gezellig, maar morgen kunnen Luuk en Thijs spelen bij een vriendje van Luuk en dan kan Thijs spelen met zijn zusje (zit ook op de Kindergarten). Jordy heeft dan even een paar uurtjes voor zichzelf en kan even lekker op de WII, want ik ga morgenmiddag de vriezer ontdooien...

Hopelijk werkt in het weekend de telefoon en het internet in het nieuwe huis....

maandag 3 oktober 2011

Nieuw bed

Daar ben ik weer even, met een kleine update.
Gisteren hebben we de kasten op de aanhanger meegenomen en natuurlijk de aanhanger zelf weer volgeladen meegenomen. Eriks ouders kwamen 's ochtends het huis bekijken en Eriks vader kon gelijk helpen met de aanhanger uitpakken!! Hihi, sommige mensen komen precies op het juiste moment!
Na de rondleiding en de koffie, hebben Eriks vader en Erik de kasten op onze slaapkamer opgebouwd! In de middag heb ik gelijk de lades en schappen er ingebouwd en dus staan de kasten al op hun plek!

Vandaag heb ik, samen met de kids, weer twee keer een volle auto er naar toe gebracht en ook gelijk de spullen op de juiste plek gezet. Ook heb ik bekeken welke vitrage van ons huidige huis op welke plek in het nieuwe huis kan komen te hangen, ik kom er alleen wel hangertjes te kort, morgen even kijken of ik die hier in de buurt kan krijgen. Vandaag kon ik nergens terecht, het is de dag van de Deutsche Einheit en daardoor is ALLES gesloten en dus waren de kids ook vrij!
Vanmiddag zijn we naar de Ikea geweest en hebben we een nieuw bed voor onszelf gekocht! We hebben alleen een nieuwe ombouw nodig, de matras en de lattenbodems zijn nog niet zo oud. Gelijk een mooie ladenkast erbij meegenomen....ik kan dus weer aan het werk om het in elkaar te zetten!

Morgen heb ik alweer een flinke planning, maar eens zien hoe ver of ik kom!!