maandag 24 november 2014

Dank jullie wel!

Even een bericht...
Het is inmiddels ruim twee maanden geleden dat ik gestopt ben met de blog, ik had de hoop dat er het een en ander zou veranderen, maar dat is niet het geval...helaas. Vandaar ook mijn besluit dat ik definitief stop, al is het echt met pijn in mijn hart. Ik had zoveel leuke dingen kunnen schrijven, er is zoveel gebeurd de afgelopen maanden... maar iets houd mij nog steeds tegen. Het heeft in elk geval niets met ons gezin te maken, wij zijn allemaal gelukkig gezond, hebben het hier geweldig naar onze zin in Oostenrijk. Wij zullen niet meer naar Nederland terugkeren. (al kun je nooit nooit zeggen natuurlijk, maar wij zijn hier THUIS).

Ik vond het echt hartverwarmend, het aantal berichtjes die ik van jullie heb mogen ontvangen in de afgelopen weken, via de blog, via de mail, via Facebook en via Whattsapp...ze hebben mij, echt waar, vaak tot tranen geroerd... gewoon het gevoel dat er zoveel lieve mensen met je meeleven, je met plezier volgen en ook echt bezorgd zijn!
Lieve mensen, nogmaals, met ons gaat het werkelijk geweldig! Er is gewoon het een en ander gebeurd, waardoor ik niet meer wil schrijven, privé gaan met mijn blog wil ik niet, zo zit ik niet in elkaar. Belevenissen die ik steeds schreef, waren voor iedereen om te lezen, ik wil niet een 'schifting' maken... al doet het echt pijn...ik schrijf zó graag...

Vanaf hier dus een ''Dank jullie wel'', dank jullie wel voor het meelezen, voor het meebeleven, voor het steunen, voor de reacties...voor alles! Ik heb jarenlang graag geschreven, bijna nooit hoefde ik voor een blog na te denken over wat ik zou schrijven, het ging gewoon vanzelf! Hopelijk hebben jullie er plezier van gehad, er misschien daadwerkelijk steun aan gehad of hulp in bijvoorbeeld een emigratie... per mail blijf ik voor deze mensen, die vragen hebben omtrent een emigratie, altijd te bereiken!

Een dikke knuffel van mij...

Liefs Karin