zaterdag 2 juni 2012

Rommeldag!

Rommeldag vandaag! Vanmorgen eerst begonnen met het deeg voor een witbrood klaarmaken, toen ontbeten, daarna verder met het deeg. Erik is al met de jongens naar boven gegaan en zijn met de lego begonnen...Ieder een leeg krat mee en lego verzamelen...tjonge, Luuk toverde overal wat weg: uit de vensterbank, uit alle bureau-lades en ook uit alle bakjes van de bureau-lades, van het schap...zijn krat zat tot de rand toe vol met gebouwde en half afgebroken auto's en andere bouwwerken. Ze mochten allemaal twee gemaakte bouwstukken bewaren en heel laten, de rest moest allemaal afgebroken worden.
Jordy is er, onder hevig protest, uiteindelijk ook aan begonnen...nadat ik gedreigd had, dat ik anders ALLES al op de zolderruimte zou zetten en dat hij dus helemaal niet meer met lego zou kunnen spelen.
Thijs dacht: hé, een leeg krat! Die zal ik eens even volpakken met mijn speelgoed en hij wilde al aan het grote inpakwerk gaan beginnen, toen hij door kreeg dat het alleen om lego ging, was het niet interessant meer.
Zoals altijd wordt de troep eerst veel groter... een grote ontplofte bom was het op Jordy's kamer!
De jongens hebben een hele poos meegeholpen en toen waren ze het zat...het was ook mooi weer, dus ze mochten naar buiten om te spelen.

Erik is met Thijs naar de zwemles gegaan en toen kon het brood in de oven en heb ik mijn broer even gebeld: informatie over welk soort lak/beits we het beste op het balkon kunnen smeren in Oostenrijk. Op dit moment staat namelijk een beits in de folder bij de bouwmarkt in Nederland, maar dit blijkt net niet het goede te zijn. Door het geklets aan de telefoon, vergat ik mijn brood....gelukkig is het goed gegaan, we hebben het vanmiddag ook al gegeten en het is alleen een flink knapperige korst geworden, maar dat is juist lekker!

Na het brood eten weer naar boven en verder met de lego, ook de jongens weer even mee naar boven, het is tenslotte hun eigen 'troep', helpen dus! Ook nu mochten ze na een poosje weer naar buiten...tjonge zeg, wat hebben ze wat verzameld!! Wij hebben alles in sorteerkratten, dus als er nog maar één auto uit elkaar gehaald wordt, dan heb je al ontzettend veel verschillende onderdelen, laat staan dat er een stuk of 20 bouwwerken uit elkaar gehaald worden van een complete lego treinbaan tot auto's, huisjes, graafmachines, helicopters... Het is lego van nu en lego van ruim 30 jaar oud (van zowel Erik als van mijn broers), genoeg dus...

Onder het afbreken stonden opeens mijn ouders voor de deur! Tijd dus voor koffie, helemaal niet erg, even wat anders...de jongens hadden helemaal geen tijd om er gezellig bij te komen, die waren bij buurtkinderen achter het huis (haha, waarschijnlijk bang, dat zodra ze thuis zouden komen, ze wéér moesten helpen...). Gelijk hebben we weer het een en ander besproken voor de heenreis en over de spullen die er in de auto mee 'moeten'. Mijn moeder neemt nu ook de naaimachine mee in de auto, zodat ze eventueel onze huidige vitrage nog kan 'vermaken' om ze in Oostenrijk weer te kunnen gebruiken. Ik had gisteren mijn vader gevraagd of hij de overnachting voor de heenreis wil boeken bij het 'vaste' overnachtingsadres van mijn ouders (zelf zijn we er inmiddels ook al een paar keer geweest). Vandaag vertelde mijn vader dat dat ook al geregeld is!
Toen mijn ouders weg zijn gegaan, heeft mijn moeder de snoephartjes en het inpakcelofaan meegenomen, zodat zij nu de pakjes klaar gaat maken, die de jongens op de laatste schooldag zullen gaan trakteren, scheelt mij/ons weer werk, want het gaat wel om 75 pakjes....

vrijdag 1 juni 2012

Schultüte, Familienkasse, verzekeringen, lego etc.!

Woensdagavond heeft Erik de Schultüte voor Luuk gemaakt. Dit is dus een grote 'puntzak' van dik karton, die wordt gevuld (door de ouders) voor hun toekomstige schoolkind...met andere woorden, Luuk zit in het laatste Kindergartenjaar en gaat na de zomervakantie naar de basisschool, dat wordt (in elk geval) in Duitsland vrij groots gevierd, compleet met kerkdienst en al. Bij de afsluitende kerkdienst krijgen de toekomstige schoolkindjes de Schultüte uitgereikt (leeg) en bij de 'beginnende' kerkdienst, aan het begin van het schooljaar, wordt de Tüte gevuld opnieuw aan de kindjes gegeven. Het feest hiervan kun je eigenlijk het beste omschrijven als in Nederland bijvoorbeeld een  Eerste Communie (kath.). De Schultüte voor Jordy heb ik toen geknutseld en dit keer is Erik dus aan het knutselen geweest op school.
Wij nemen de Schultüte gewoon mee naar Oostenrijk, want met de uitreiking ervan zijn we al weg en om voor Luuk alles 'gewoon' door te laten lopen, hebben we 'm wel geknutseld en bekijken we in Oostenrijk wel, of aan het begin van het jaar daar ook officieel een Tüte wordt uitgereikt, zo niet, dan doen we dat gewoon zelf!!

Inmiddels is er weer het een en ander geregeld. De Familienkasse doet prima haar werk en heeft dus een afsluitende nota gestuurd (gelijk bijgewerkt tot eind juni), dus die heb ik gisteravond gelijk betaald. Ik heb de verzekeringsmaatschappij in Oostenrijk gebeld in verband met een Hausratversicherung (inboedel) en een Haftpflicht (weet zo geen nl benaming, maar voor als de kids of wij schade aanrichten aan andermans spullen) en met de meneer kort gesproken, zodat ik nu weet wat ik wil weten.
Ik heb de Krankenkasse een brief gemaakt, waar de meneer om gevraagd heeft. Gisteren ben ik bij de bank in het dorp geweest en heb toch voor de laatste weken internetbankieren aangevraagd. Ik wilde eerst de rekening opzeggen voordat wij hier weg zouden gaan, maar ik heb niet nagedacht bij de afsluitende nota's van bijvoorbeeld elektra en water, telefoon etc. Dat is dus in orde gemaakt, gelijk ook de rekeningen van de jongens leeggehaald en opgeheven, het saldo kan ik inmiddels naar Oostenrijk overmaken.

Morgen heeft Thijs weer zwemles en zondag hebben we verjaardag van ons neefje, hij wordt vijf! Verder zullen we in het weekend de lego treinbaan 'afbreken' en inpakken, die staat nu nog bij Jordy op de slaapkamer, op een hele grote tafel en om niet op het laatst alles snel in dozen te hoeven smijten, maar alles netjes in te pakken, beginnen we daar dit weekend mee. Volgend weekend is dan de Märklin-treinbaan aan de beurt.

En nu ga ik strijken, stoffen stofzuigen!!

donderdag 31 mei 2012

Bijwerkingen...

Tjonge, ik slaap nogal onrustig de laatste tijd (hoe dat nu kan!?) en ik heb periodes dat ik vreselijk veel droom, de meest rare dingen en voorvallen, vaak komt het heel echt over...
Ik droom vaker over hele enorme spinnen (zoals ik al eerder schreef, het zijn niet bepaald mijn lievelingsbeestjes...) en dan zie ik ze in die droom over mijn kussen lopen of ik vóel er één over mijn wang bijvoorbeeld...het lijkt dan gewoon zó echt....meer dan eens schrik ik op, rechtop in bed, ik smijt met de dekens en Erik mompelt al: ''ga slapen, je droomt, je ziet niks, dus er is niks''. Vannacht.... was ik er weer eens zó van overtuigd dat er echt een enorme spin richting bed liep en ik zag 'm echt!! Dus ik zei al hardop tegen Erik: ''oh, er zit een enorme spin en ik droom niet, ik zie 'm hier!!!!'' Wat ik precies gedaan heb weet ik niet, voor mijn gevoel ben ik op bed gaan staan, ik zag de spin naar mij toe lopen en ik wilde wegrennen....en voor ik het wist lag ik languit in de slaapkamer, met een enorme knal kwam ik op de vloer terecht, met mijn knieën...nou ja, ik weet nu hoe ik Erik heel snel uit bed krijg!! Hahaha, Erik schoot uit bed, riep wat ik in godsnaam aan het doen was, waar ik was (hij had het benul nog niet om een lamp aan te klikken).... hij vond het nachtlampje, dit was blijkbaar niet genoeg, knipte de grote lamp erbij aan...toen begon bij mij al een belletje te rinkelen, dat ik aan het dromen was, maar Erik was zo geschrokken, dat hij nu echt dacht dat er een spin zat en begon te zoeken....zag mij inmiddels op de bedrand zitten en vroeg of ik mij pijn had gedaan...niet echt, alleen mijn ene knie is geschaafd (ziet er nu uit als echt straatexceem...) en ik voel inmiddels een soort schuurplek op mijn elleboog. Ik kon nu zelf tegen Erik zeggen, dat ik waarschijnlijk weer gedroomd had, we zijn beide naar het toilet gegaan, wat water gedronken en toen weer lekker gaan slapen... Vanmorgen zei Erik: ''Jij met jouw gedroom, je had wel met je hoofd tegen de muur kunnen knallen!!'' Maar ja, zoals vaker, in dit soort situatie's gaat het vaak goed en nu dus op een geschaafde knie en een brandende elleboog, is het goed gegaan....hahahaha, ik had ons vannacht wel van een afstandje willen zien....een soap!

woensdag 30 mei 2012

CVZ, Infineon, website, buggy en vriendjes...

Een nieuwe dag, enigszins afgekoeld....
Nog steeds, als ik er over nadenk, gaan me de haren overeind staan...een doorschuifpolitiek...struisvogelpolitiek....het hele CVZ...bah!
Maar goed, ik heb vanmorgen eindelijk de Krankenkasse in Duitsland aan de telefoon gekregen, dit lukte gisteren niet en vanmorgen heb ik het één poging gegeven, anders was ik erheen gereden. Ik heb de meneer gesproken en hij is zo vriendelijk het gevraagde briefje direct te faxen naar de CVZ, al vertelde hij er wel bij, dat hij geen flauw idee had, waarom ze nu weer dit briefje nodig zouden hebben...het bleek dat zij ook al vaker aanvaringen hebben gehad met de CVZ. Een goede twee uur later belde de meest klantvriendelijke vrouw van de CVZ, ze had het briefje ontvangen en ze maakt het in orde, ze vroeg of ze verder nog van dienst kon zijn...grrrrr...snel die telefoon ophangen.....
Ik hoop voor nu, dat het met Krankenkasse, Menzis en CVZ even klaar is....

Gisterenmiddag heeft Erik het telefonische gesprek gehad met Infineon....pffff, dat begon anders dan gehoopt! Om 16.00u zouden ze bellen, Erik is om 15.00u van zijn werk vertrokken en rijdt er normaal zo'n 35-40 minuten over....om 15.33u ging de telefoon: ''ik sta in de file!'' Echt waar, Erik staat bijna nooit op dat punt in de file, maar hij dacht nu dat het handiger zou zijn om verder te rijden over de autobaan en niet om er een afslag eerder af te gaan en binnendoor te rijden, wat Erik normaal wel doet. We hebben afgesproken dat Erik iets voor 16.00u weer zou bellen, als hij nog steeds in de file zou staan, zodat ik het zou weten hoe laat hij ongeveer thuis zou kunnen zijn. 15.55u belt Erik weer...staat nog steeds in de file, wel dicht bij de afslag, maar hij kan gewoon niks!
Klokslag 16.00u belt Infineon. Ik heb de meneer uitgelegd hoe het zit en dat Erik zich op dat moment helemaal op zat te vreten in de auto en dat hij er vreselijk van baalt, de meneer reageerde vrij luchtig en vroeg of hij dan om 16.30u nog een keer kon bellen!! Pffff, heel graag natuurlijk, dat is heel vriendelijk van u, heel erg bedankt... (haha, bla bla...)
Erik komt uiteindelijk tegen 16.15u thuis, eerst een mok (wel nodig) koffie gedronken en is klaar gaan zitten aan tafel met pen en papier. Om 16.30u belden de meneren weer op, het bleken dus twee heren te zijn, via een intercom.
Ze vroegen Erik zijn hemd van zijn lijf, allemaal werkgerelateerd, een echt sollicitatiegesprek. Erik heeft ook het een en ander aan hen gevraagd, omdat er in de folders (boeken) die Erik mee heeft gekregen de laatste keer, niet heel veel informatie stond. Ze vroegen of Erik echt geinteresseerd is en ook waarom we naar Oostenrijk verhuizen etc. Ze vonden het wel prettig dat Erik ook verschillende dingen van Infineon wilde weten. Tot slot vroegen ze Erik twee vragen, echt op het werk van Infineon gebaseerd en op de ene vraag kon Erik gedeeltelijk antwoorden en op de andere niet, omdat het werk binnen Infineon nu eenmaal wat 'fijner' is (op elektro-gebied). De heren vonden het niet zo erg, dat Erik niet helemaal het juiste kon antwoorden: 'alles is te leren'.
Eriks gevoel is dubbel en het is nu echt afwachten, wat de heren gaan beslissen. Als het goed is, komt er een mail met het antwoord...

Verder heb ik vanmorgen naar de stroommaatschappij gebeld en naar de watermaatschappij, daar is niets moeilijks mee te doen, alleen op het laatst de nieuwe meterstanden doorgeven en het nieuwe adres en dan komt de afsluitende afrekening in Oostenrijk. Ook het GEZ (voor kijk- en luistergeld) heb ik gebeld en die vragen een schriftelijke uitschrijving, die ik gelijk klaar heb gemaakt.
Vandaag heb ik al twee enveloppen op de bus gedaan, een opzegging van iets wat uiteindelijk nooit gelopen heeft (betrekking tot de nooit in gebruik genomen hypotheek) en een wijzigingsformulier voor de Familienkasse.

Zo is er dus al wel weer het een en ander geregeld!! Tussendoor nog even de badkamer gepoetst, ach, dat moet ook gebeuren!

Gisteravond weer even gespiekt 'achter de schermen' van de website. Ik heb er al een paar keer rondgeneusd en eerst zag het er uit als abacadabra, maar nu komt er voor mijn gevoel al iets meer duidelijkheid, door gewoon van alles te openen en in te kijken. De broer van mijn schoonzus maakt het voor mij 'gebruiksvriendelijk' ofwel 'gebruiksklaar'. Ik heb er al zin in om ermee aan de slag te gaan!!

Erik heeft gisteren het fietszitje verstuurd, die hebben we via Marktplaats verkocht en morgen neem ik onze oude buggy (grote met zwenkwielen) mee naar de Kindergarten, ik heb deze al meerdere keren op de Marktplaats gehad, maar daar komt geen reactie meer op, hij is natuurlijk ook wel goed gebruikt voor drie kinderen en heeft bossen en strand overleeft...hahaha. Ik kreeg het erover op de Kindergarten en vroeg of ze belang hebben bij een buggy voor de Krippengruppe (0-3 jaar)...ze verslijten daar menig 'afdankertje' en zijn er heel blij mee, dus die is morgen ook weg!

Zo langzamerhand komen er steeds meer 'Freundeblätter' van de jongens terug, de blaadjes die de jongens hebben uitgedeeld op de Kindergarten en op school, in plaats van een vriendenboekje rond te laten gaan. Het is erg mooi om te lezen wat erop geschreven wordt, wat ze onze jongens allemaal toewensen in de toekomst....(daarmee komt voor mij de boodschap eigenlijk ook pas echt binnen, de tranen wellen af en toe wel op...) en de mooiste tekeningen en foto's worden erop gemaakt of geplakt, echt mooi!! Ik weet zeker dat ze dit af en toe nog wel eens terug zullen kijken....met name Luuk, want die heeft eergisteren (na mijn vraag of hij wel zin had om te verhuizen...) aangegeven dat hij er eigenlijk niet zoveel zin in heeft....''want dan mis ik mijn vriendjes allemaal....'' (en hij noemde de betreffende vriendjes allemaal bij naam op).
Ik kan niets anders doen, dan hem daarin gelijk te geven en toch ook gelijk aangeven, dat alle vriendjes een mooi blad voor Luuk gemaakt hebben, met foto's en ook de goede adresgegevens, emailadressen... en dat in Oostenrijk ook heel veel kindjes naar de Volksschule gaan, in zijn klas en daar zullen ook vast weer nieuwe vriendjes gemaakt worden...

dinsdag 29 mei 2012

CVZ, Menzis en Krankenkasse

Het CVZ (College voor Zorgverzekeringen), daar hebben wij, vanaf dat wij in Duitsland wonen, mee van doen...Erik werkt in Nederland en is dus ook via Nederland verzekerd voor de ziektekosten, in ons geval bij de Menzis. Omdat ik niet werk in Nederland of in Duitsland, ben ik, samen met de kinderen via het CVZ óver Erik verzekerd. Bij de Krankenkasse in Duitsland zijn wij gewoon aangemeld, zij verhalen alle kosten die wij maken bij het CVZ. Nu loopt bij de CVZ lang niet altijd alles op rolletjes, ik heb geregeld erachteraan gemoeten, omdat het met de betalingen niet altijd goed verliep, in het begin. Meer dan eens kwam het voor, dat er opeens niets meer geincasseerd werd van onze rekening en dan bel je erachteraan en wordt er gelijk gezegd dat alles weer goed komt, maar dat er ergens een 'foutje' in het systeem is geslopen...en inderdaad, soms na een paar maanden, kwam er een brief, dat alles opgelost was en dat er vanaf dat moment weer geincasseerd kon worden en gelijk een regeling erbij hoe de rest geincasseerd zou kunnen worden. Tja, met dit soort dingen hebben wij in de laatste jaren geregeld te doen gehad, bij ons gaat niets 'vanzelf', ook bij de belastingdienst niet (om maar iets te noemen).

Nu was ik vanmorgen weer in de administratie gedoken, om o.a. de Krankenkasse in Oostenrijk te bellen en n.a.v. dat telefoontje heb ik de Menzis gebeld. Volgens die meneer gaat, door mijn telefoontje, nu de rest 'vanzelf' en hoef ik nergens meer achteraan, zij regelen het met de CVZ en met de Krankenkasse. Ik heb gelijk nog even een nieuw pasje aangevraagd (was eerder de EHIC pas en is nu de EHEC pas), de pasjes die wij hebben zijn namelijk allemaal verlopen en die pasjes heb je, in ons geval, nodig voor zorg in het 'buitenland'. Als Erik op papier blijft werken tot augustus, zijn we ook tot augustus ziektekostenverzekerd in NL/DL en moeten we dus, als we in juli in Oostenrijk zijn en een dokter nodig hebben, ook het nederlandse pasje tonen. En om geen gedoe te hebben, wil ik geen verlopen pasjes hebben.
Voor de pasjes van de jongens en mijzelf, moest ik de CVZ bellen...en toen ging het mis....
Een vriendelijke mevrouw nam op. Ik vertelde haar van mijn telefoontje naar de Menzis en zij beaamde wat de meneer gezegd had. Dus toen vroeg ik haar, om voor ons nieuwe pasjes aan te vragen: ''dat doen we even!'' was haar reactie. Eerst zei ik nog dat jaren geleden die pasjes altijd vanzelf kwamen, maar sinds twee jaar opeens niet meer, dat klopte, ze waren gestopt met het 'vanzelf' toesturen...fijn zeg, zonder melding!
''Goh, zegt de mevrouw, de aanvraag lukt niet...''
mevrouw: ''Goh, u bent helemaal niet verzekerd....''
mevrouw: ''Goh, uw kinderen ook niet....''
ik: ''Niet verzekerd!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!''
mevrouw: ''Ik zie, dat er 'ergens' iets mis is gegaan en dat is gekomen door de Menzis...''
mevrouw: ''ik weet waar de fout ligt (ze legt het zelfs helemaal uit)en ik ga erachteraan, als het opgelost is, stuur ik u de pasjes toe, mag ik nog wel even uw telefoonnummer?''

Een goed uur later:
andere mevrouw belt op
mevrouw: ''U bent vanaf december 2010 niet meer verzekerd bij ons...''
ik: ''uw collega weet waar het aan ligt en zij zou het oplossen''
mevrouw: ''dat wat mijn collega u vertelt heeft, dat had ze niet mogen doen''
ik: ''maar ja, zij weet de oplossing, dan is het toch geregeld''
mevrouw: ''momentje ik moet even iets nakijken''

intussen pak ik mijn bankafschriften erbij, om te kijken of er nog geincasseerd is in de laatste maanden...ik houd van alles bij, alleen (zoals eerder geschreven) loopt het bij de CVZ altijd wat anders en het blijkt inderdaad dat er al erg lang niets meer geincasseerd is....al sinds januari 2011 niet meer....pfffffff, dat wordt nog leuk! Nu zijn het geen Menzis-bedragen, die van mij is een stuk lager in maandbijdrage, maar toch.

Mevrouw is er weer: ''U moet even bij uw duitse verzekering een formulier opvragen, zij hebben een fout gemaakt...''
ik: ''Oh, nu is het de duitse verzekering, volgens uw collega was het nog de Menzis! Enneh...IK moet een formulier opvragen? Ik heb die fout niet gemaakt, ergens bij jullie gaat het fout en IK moet het oplossen?''
mevrouw: ''Ja maar..''
ik: ''fraai is dat, jullie maken fout op fout en ik ben steeds degene die er achteraan kan gaan? Ik heb hier nog wel post van april 2012 voor mij liggen en ook van februari 2012, dus ik sta wel in het systeem! Ik heb ook gebruik gemaakt van de zorg en nooit een rekening gezien, dus hoezo niet verzekerd?''

Een hele discussie volgt, mevrouw probeert heel begrijpend te doen, maar dat werkt niet, daarvoor hebben ze teveel fouten gemaakt...
Ik probeer haar mijn ergernis uit te leggen: hoe kan ik niet verzekerd zijn, terwijl ik vorig jaar bijvoorbeeld nog geopereerd ben en nooit een rekening heb gezien? Met andere woorden, de Krankenkasse kan insturen wat ze willen en de CVZ betaalt het maar gewoon, zonder dat ik, volgens mevrouw, verzekerd ben? Waarom zou ik dan nu, achteraf, nog gaan betalen voor het afgelopen jaar? Dan ben ik blijkbaar toch wel verzekerd....dan kan het dus ook zonder bijdrage.... Mevrouw was niet zo blij met mij en had er duidelijk niet zoveel zin meer in, maar ze heeft een goede cursus 'klantvriendelijkheid' gevolgd.
Nou ja, ik snap echt wel dat ik moet betalen, het is mij inderdaad, na alle toestanden, niet opgevallen, dat wij al zolang niet hebben betaald, maar ik draai nu dus wel op voor de zoveelste fout van de CVZ en ik kan er zelf achteraan om die fout weer recht te zetten, want dat kan het CVZ ECHT niet zelf...
En oja, die mevrouw zegt, dat ik er ook echt nog wel achteraan moet bellen om een verhuizing door te geven, dat gaat volgens haar dus echt niet vanzelf door de Menzis....AAAAAAAAAAAHHHHHHHHH!!! Pffff, ben ik blij dat ik toch nog even gebeld heb zeg...ik ben natuurlijk niet blij met alles wat hierboven staat, maar je zult dit gedoe maar krijgen op het moment dat je in Oostenrijk bent.....dan liever nu!

maandag 28 mei 2012

Relaxed of toch niet...

Wat een heerlijke dag weer, het zonnetje schijnt, de jongens hebben alweer in het zwembadje gezeten, een watergevecht gehouden...eerst wilden we nog een eindje fietsen, richting de ijsboerderij, maar dat hebben we helemaal niet gedaan en 'gewoon' weer een lekkere ijsco uit de vriezer gehaald!

Haha, mijn hersenen maken overuren de laatste tijd, het is net of ze niet rustig te krijgen zijn! Ik kan heerlijk relaxed in het zonnetje zitten, maar toch blijft het 'daarboven' doordraaien... ik val gewoon van het één in het ander, van een vaste telefoonaansluiting en internet in Oostenrijk tot een 'kaartje' bedenken en maken voor na het 'afscheidsfeestje', van het opknappen van het huis in Oostenrijk en wat daarvoor nodig zal zijn tot bedenken welke Krankenkasse ik deze week zal gaan bellen. Ik ben ook moed aan het verzamelen om deze week hier in Duitsland de Telekom te bellen en vragen hoe ik het het beste kan aanpakken, dat we tot 1 juli telefoon en internet nodig hebben, zonder dat ze ons er voor die tijd al uit knikkeren...en de Telekom is nu niet echt 'mijn' maatschappij, om het netjes te houden...

Ach ja, dat zal de komende weken er echt niet anders op worden en gewoon bij het begin beginnen...is altijd het beste!

Nu gaan we lekker koffie drinken!