vrijdag 10 juni 2011

Spannende dag!

Vandaag is het weer een spannende dag, we horen vandaag voor 17.00u (als het goed is), of de mensen die zeer geinteresseerd zijn in ons huis, overgaan tot koop!
Wij hebben ons huis ruim drie weken geleden te koop gezet. We willen nog niet nu weg, maar eerst nog een jaar sparen, voor de eerste maanden levensonderhoud. Als we met ons huis een jaar zouden wachten om het in de verkoop te zetten en het zou vervolgens 1 tot 2 jaar duren (wat hier in de buurt gebruikelijk is) voordat het verkocht is, duurt het allemaal nog wel erg lang. Vandaar dat wij besloten hebben om het nu in de verkoop te doen, als het heel snel verkocht zal worden, gaan we nog eerst een jaar huren, om de laatste puntjes op de i te zetten, te sparen en een preciesere woonomgeving in Oostenrijk te vinden. We weten wel ongeveer waar we naar toe willen, dat is Karinthie en dan de omgeving van Spittal, Villach, Klagenfurt, Feldkirchen...je begrijpt, een veels te groot gebied nu nog!
Ach en als de verkoop een jaar op zich laat wachten, is het alleen maar handiger, dan hoeven we niet hier nog eens te verhuizen!

Het ging alleen inderdaad allemaal wel wat sneller dan verwacht! Het is natuurlijk nog niet verkocht, maar er is wel serieuze interesse. Het is eigenlijk al een keer verkocht geweest...alleen haakten deze mensen na twee dagen toch nog af, wegens de schrik van de financiele maandlast waar ze mee zouden komen te zitten. Het volgende stel was ook meteen serieus en hebben tot vandaag de tijd om een 'ja' of een 'nee' te zeggen. Spannend weer dus!

Geen opmerkingen: