zondag 22 juli 2012

Jordy's verjaardag, picknickset en trampoline

Zow, weer een weekend voorbij...tjonge wat gaat de tijd snel zeg! Eriks ouders zijn vrijdag aangekomen, ze hebben het gehaald met de bus! Het was voor hen een pittige reis en voor Eriks moeder behoorlijk vermoeiend, maar ze zijn er. Dit huis is natuurlijk totaal niet aangepast op rolstoelers, maar toch lukt alles hier. Bij de voordeur heeft Erik een flinke stellage gemaakt, zodat Eriks moeder in elk geval binnen kan komen. Een slaapkamer op de benedenverdieping, waar Erik en ik nog sliepen, hebben we helemaal vrij gemaakt, zodat zij er kunnen liggen. Dit is namelijk de grootste kamer, met genoeg ruimte rond het bed, zodat Eriks moeder er met de rolstoel goed bij kan komen. Ze hebben zelf een stoeltje voor het douchen meegenomen, die kan ook in het bad staan. Handig is het niet, maar ze kan nu douchen, al zittend op een stoeltje in het bad.
Op dit moment is Eriks vader een eind aan het lopen, de berg op. Het is voor hen namelijk ook tien jaar geleden dat ze in de bergen zijn geweest, toen Eriks moeder nog wat beter te pas was dan nu...Eriks moeder heeft namelijk twee broers en een schoonzus in Italie wonen, dus toen kwamen ze er toch geregeld en deden ze de reis 'even'...ook voor een bruiloft gingen ze gewoon even een weekendje naar Italie...nu zijn ze dus na tien jaar weer in de bergen en ze vinden het heerlijk!

Gisteren was Jordy dus jarig, hij heeft een hele fijne dag gehad, al was het toch anders dan anders. Hij heeft veel kaarten en toch ook nog veel cadeau's gekregen. Als verrassing kwam ook nog een neef van Erik met vrouw en kinderen langs, die ook in Oostenrijk op vakantie zijn, ze wisten dan wel niet dat Jordy jarig was, maar toch was het leuk dat ze even kwamen! Ook heeft Jordy nog geskyped met opa en oma en met nichtjes en neefje en hij mocht bepalen wat we gingen eten, het liefst patat, maar dat hebben we uiteindelijk vandaag gedaan, toen heeft hij gekozen voor poffertjes.

Vanavond zijn we dus uit eten geweest naar Jedermann, een restaurant onder aan de berg en het was, net als de vorige keer: heerlijk! Echt waar, dit is gewoon echt een aanbeveling!
Verder hebben de heren vandaag de picknickset, die we gekregen hebben op ons afscheidsfeestje, in elkaar gezet en de trampoline is opgezet, dus de kids kunnen eindelijk weer springen!

Geen opmerkingen: