zondag 25 december 2011

Eerste Kerstdag

Een heerlijke 1e Kerstdag!!
Gisteren, op Heiligabend, mochten de jongens langer opblijven. Voor het eten zijn ze in bad geweest en na het eten hebben we eerst een paar spelletjes gespeeld. Toen mocht de televisie aan, wat drinken en chips erbij en een paar leuke kerstfilmpjes gekeken. Daarna hebben we gezamelijk, onder de kerstboom, een paar kerstliedjes gezongen en toen konden de kids naar bed en hopen dat de kerstman in de nacht wat cadeautjes onder de boom zou leggen!!

Vanmorgen hadden ze echt geluk!! De kerstman is langsgeweest!!! Onder de boom lagen allemaal cadeautjes, mandarijnen en chocoladelolly's....wat een geluk!!!! We hebben het netjes verdeeld....vóór het kerstontbijt (een heerlijk ontbijt met lekkere broodjes en een mooi gedekte tafel), een cadeautje en na het ontbijt de volgende, bij de koffie met de door de kids zelfgebakken muffins weer eentje en tegen de middag de laatste...wat een beproeving, maar ze vonden het geweldig!! Ook Erik en ik bleven niet onbedeeld!!

Jammer genoeg werkt het weer buiten niet echt mee om een lekkere wandeling te maken, maar gelukkig had Luuk een nieuw spelletje gekregen, wat inmiddels al meerdere keren gespeeld is en gisteren kregen we van de buurvrouw de DVD waarop Luuk te zien is in het stuk over Vater Martin, dus die hebben we zojuist ook even bekeken! Nu worden er weer de laatst gekregen kaartspelletjes gespeeld, dus van verveling geen sprake!

Zo even wat lekkere toastjes en chips klaarmaken, met wat drinken erbij, als middageten en vanmiddag gaan we gourmetten (haha, wat een verrassing...)!

Gewoon heerlijk genieten dus, zoals het hoort!!

Geen opmerkingen: