dinsdag 27 december 2011

Kerstdagen alweer voorbij

De kerstdagen zijn alweer voorbij! Tjonge zeg, wat gaat de tijd snel...
We hebben heerlijk rustige dagen gehad, over de Eerste Kerstdag had ik al iets geschreven. We hebben toen ons gourmetstel uit de kast getrokken, de jongens wilden dit ook graag...Thijs heeft vervolgens geen enkel stukje vlees gegeten, Luuk één of twee stukjes en Jordy iets meer...haha, overweldigend succes dus!! Na het gourmetten zijn we eerst naar buiten gegaan, de kids hebben wat knalerwtjes en sterrenflikkers aangestoken, toen hebben we een eindje gelopen, met de zaklampen aan en toen we terugkwamen, hebben we ijs gegeten.
's Avonds, voor dat wij naar bed gaan, laten we altijd Luuk en Thijs nog een plas doen op het toilet, toen we bij Luuk kwamen, hing er een beetje een vreemd luchtje op zijn kamer...Erik zette Luuk rechtop om een beetje wakker te worden, hij lag helemaal onder de dekens, zoals zo vaak en toen zag ik het al: zijn bed en zichzelf ondergespuugd....gatverdarrie!!!! In plaats van dat Luuk dan begint te huilen of te roepen als hij heeft gespuugd, nee hoor, hij draait zich om in de spuug en slaapt verder...dus om 23.30u kon Luuk nog onder de douche en zijn hele bed verschoond worden.....bleerrggghh, wat een domper op een zo'n fijne dag!! Luuk was dus echt niet ziek, maar omdat hij helemaal onder de dekens kruipt, wordt hij benauwd, begint te hoesten en vervolgens dus te spugen...en dat was niet de eerste keer.

De Tweede Kerstdag zijn 's morgens Eriks ouders geweest, met een mooi cadeau voor de jongens bij zich, die werden dus weer goed verwend! 's Middags hebben de kids lekker gespeeld, buiten nog even gevoetbald en later in de middag hebben we kleine pannenkoekjes gebakken, aan tafel. Dit was een groter succes, ze hebben als nog niet veel gegeten, maar veel beter dan de dag ervoor!! Het zijn ook echt van die dagen waar van alles en nog wat gegeten wordt, dus dat je 's avonds minder eet is helemaal niet zo raar.

Vanmorgen hebben we maar weer eens een gewone boterham gegeten, haha, je zou bijna niet meer weten hoe die smaakt! Thijs vroeg al verbaasd: ''waarom eten we nu die weer?''
Erik heeft vervolgens met de kids gekleurd en ik heb een mega-stapel strijkgoed weggewerkt. Jordy heeft op dit moment een Hallenturnier, Erik is er mee naar toe, samen met Luuk en Thijs. Hij komt straks terug en dan ga ik later in de middag er weer naar toe om Jordy op te halen. Ik heb zojuist nog even gepoetst in de badkamer, zodat dat morgen niet meer hoeft. Morgen gaan we de laatste boodschappen doen voor deze week, want Thijs is donderdag jarig!! Morgenmiddag nog even taart maken en waarschijnlijk wat appelflappen en jamflappen bakken en dan gaan we dus donderdag zo verder met lekkere dingen eten!!!!!!!!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

was al bang dat....hier alles weer beter!!!

Anoniem zei

Toen ze nog luiers aanhadden, zei ik altijd liever 10 poepluiers dan spugen. Peter spuugt ook doodleuk in zijn slaap daar kwam ik dus pas ook zo binnen.

Toevallig heeft Johan vorige week ook een keer moeten spugen van het hoesten. En Roel was ook nog eens niet thuis. Die was echt zo erg dat hij moest douchen. brrrr.... En dan ook nog bed verschonen.

Ach ja, het hoort erbij maar liever als Roel thuis is!

Wij hebben dit jaar ook voor het eerst gegourmet met de jongens. Peter heeft zelf de hele tijd pannenkoekjes gebakken en komkommer gegeten. Johan heeft een paar visticks op en veel fruitsalade.

Groetjes Corine