donderdag 20 december 2012

Kaufvertrag en de rest...

Zow, even snel tussendoor een blog schrijven!
Gisteren kregen we dan eindelijk de langverwachte papieren: Het officiële Kaufvertrag!!!! Het is binnen!!!! Voor ons was het al wel officieel, na het ondertekenen, maar nu pas, nu ook het Vorkaufsrecht weg is, alle partijen ondertekend hebben en WIJ het origineel hebben, is het toch pas echt ECHT! Wat heerlijk, zo voor de feestdagen...we kunnen het jaar dus goed afsluiten! Haha, en niks netjes in een platic mapje en dikke kaft om het Vertrag, zoals tien jaar geleden...het zat gewoon dubbelgevouwen in een envelop! Zo kan ik het tenminste ook netjes in de ordner stoppen!!

Vanmorgen naar Villach geweest, bij terugkomst had ik nog net de tijd om de boodschappen allemaal op te ruimen, toen Thijs ophalen, konijnen weer ontdooid water brengen, tafel klaarmaken, Jordy en Luuk kwamen alweer terug uit school en eten...
Na het eten eerst de vaatwasser nog uitgeruimd en opgeruimd, de Heizung schoongemaakt en straks even aansteken, maar zo eerst even naar de post lopen, een paar brieven ophalen, geen idee waarvan! Gelijk daar bij de winkel een paar laatste boodschappen halen en dan weer naar huis. Jordy en Luuk hebben net het huiswerk gemaakt, ik zou nog een paar foto's op een stick zetten voor Ute, heb ik net ook al even gedaan, van het Adventfeier.
En dan straks Erik weer ophalen uit Villach...oja, en ook nog even het eten voorbereiden zo...

?

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Gefeliciteerd! Het is toch "echter" als je de papieren hebt. Nog lekker druk heb en had je het.
Groetjes van Josina

huis tjokvol zei

gefeliciteerd,enne lekker druk dagje gehad,fijne dagen.