dinsdag 18 februari 2014

Oeps...

...gisteren had mijn blog groter zullen zijn, maar ja, toen ik nog bezig was, zaten we opeens weer zonder stroom! Aangezien mijn laptop het nog geen vijf minuten zonder stroom uithoudt, heb ik 'm dus maar snel uitgeschakeld en via de mobiel de blog gepubliceerd zoals die gisteren was!
Ik had juist nog wat foto's willen laten zien van de gang! Vandaar dat ik die er nu maar op zet:
En dan het uiteindelijke resultaat:


Gelukkig duurde de stroomuitval gisterenavond maar een goed half uur, maar wel net in de tijd dat we koffie wilden gaan drinken! Gelukkig heb ik van de laatste keer het campinggasstel in de keuken gelaten...en zo kon ik dus wat water koken en het opgieten voor de koffie! Het gasstelletje blijft voorlopig maar even hier :-)
Ook het aantal keren stroomuitval is nu veel meer dan de afgelopen jaren, daar spraken we gisteren nog met Oliver over. Hij zegt ook, dat we in de afgelopen tien jaar, nog niet zo vaak stroomuitval hebben gehad als in de afgelopen weken! Zaterdagavond hebben we namelijk ook al twee uur zonder gezeten... ik moet wel eerlijk zeggen, dat ik er niet heel erg wakker van kan liggen...natuurlijk is het lastig en moet je af en toe even creatief zijn, maar ik heb altijd waxinelichtjes voor het grijpen, zaklampen staan altijd in de kast...de diepvries staat in de kelder, waar het al een heel stuk koeler is, dus die houdt het ook heel lang vol zonder stroom...en ik zorg er vooral met dit weer eigenlijk ook wel voor, dat mijn mobiel altijd goed opgeladen is...en je kunt er toch niets aan veranderen! Hahaha, ik heb inmiddels al wel het woord 'noodagregraat' horen vallen...want Erik was gisterenavond aan het klussen in het appartement en dan geen licht is wel knap lastig!

2 opmerkingen:

huis tjokvol zei

is mooi geworden hoor,maar wel lastig ja die stroomuitval,hopen dat het niet meer al te vaak voor komt.

liefs yvonne

Anoniem zei

Hier heb je eer van het werk gehad ....Ma.......