woensdag 16 juli 2014

Auto's en bloemen

Zondag zijn we naar een Amerikaanse autoshow geweest. Het werd gehouden in Wernberg, dus we hoefden niet zo ver en voor de jongens was het natuurlijk wel even interessant! Waarschijnlijk is de show de dagen ervoor een stuk groter geweest, met meerdere verkoopkramen en misschien ook wel meer auto's, maar toen waren we niet in de gelegenheid om te gaan. Vandaar dus dat we na ons zondagse ontbijt vertrokken. De jongens hebben er nog genoeg auto's kunnen zien en al kunnen speculeren over wie welke auto wel zou willen hebben :-)

Na deze show zijn we op de terugweg via het Automobilmuseum in Villach gereden. Hier heeft de man van het museum niet alleen oude auto's staan, maar ook hele oude motoren, oude brommers, oude fietsen...en nog zoal wat hij zelf spaart :-) als het maar oud is!! Haha, ik vond het best een grappig museum, om echt de leuke driewiel auto's te zien en ook voertuigen die in de oorlog gebruikt zijn, Jordy vond het ook allemaal even interessant, Luuk en Thijs hadden het na een paar auto's wel gezien... Ach, ons zondagse uitstapje heeft bij elkaar een goede twee uur geduurd, we waren dus weer lekker op tijd in huis om ook nog van de zondag te genieten verder!

Gisteren ben ik maar weer eens de Hügel achter het huis opgegaan...een heleboel van de gepote bodembedekkers hebben het niet gehaald, laat ik zeggen dat misschien 10% het wel gehaald heeft...de helling zag er een beetje bruinig uit...en ook was er weer volop onkruid...zucht...in amper twee weken tijd!! Maar goed, ik heb het onkruid net als de dode takjes eruit gehaald en gisteren en vandaag allemaal weer nieuwe gepoot. Ik heb het dit keer allemaal gesnoeid van onze eigen bodembedekker, maar dit keer met kleinere en jongere takjes, dat kreeg ik als tip van Burgi, zij doet namelijk hetzelfde op kleinere schaal en ze heeft het al vaker gedaan! 
De rest van de bloemen doen het gelukkig allemaal goed, kijk maar:2 opmerkingen:

huis tjokvol zei

Wat leuk dat uitje voor je jongens en die bloemen zijn echt mooi

Liefs yvonne

Anoniem zei

Dag Karin,
wij zijn een gezin van 5 en komen deze zomer (27 juli tot 13 augustus)naar Kärnten. Wij gaan hier al vele jaren naartoe en onze droom is om daar ooit te gaan wonen. Wij zouden graag eens met u willen afspreken om praktische vragen over emigratie naar Oostenrijk te bespreken.
Kan dit voor jou?
groeten,
Raf en Veronique
raf_luyckx@telenet.be