woensdag 9 juli 2014

Verjaardag, tafel en tas

Waar we maandag nog een prachtige warme dag hadden, is het gisteren inderdaad omgeslagen met het weer. Het gaan van de regen in de drup en dan weer droog...vandaag viel het gelukkig mee. Het is droog geweest tot een uur of half drie vanmiddag en toen heeft het flink geregend, nu is het weer droog. Morgen een frisse dag als het goed is en dan klimt de temperatuur weer langzaam op. Een ander begin van de zomer dan vorig jaar in elk geval.

Vandaag ben ik met de jongens naar de verjaardag van Ute geweest. Het is alweer een jaar geleden, dat we haar in de ochtend met vuurwerk uit bed hebben ''geknald''. De tijd vliegt echt.
Verder ben ik met wat regelwerk bezig geweest. De tuintafel kunnen we nu terug doen en er wat anders voor uitzoeken...tja, er zal dan toch wel weer geld bij moeten, als we een tafel willen hebben, waar we dit probleem niet mee zullen krijgen! Maar goed, daar veranderen we niets meer aan.
Vervolgens kwam ik een folder tegen van de winkel waar we Jordy zijn nieuwe schooltas gekocht hebben...en daar, op de achterkant van de folder, kwam ik Jordy's tas tegen...tegen een belachelijk lage prijs!!! Ow, wat balen zeg! Wij hebben de tas inmiddels zo'n zes weken geleden al gekocht, dus dat we er nog iets mee konden, leek me moeilijk, maar ik heb vanochtend er toch een telefoontje aan gewaagd. Van de ene mevrouw ging ik naar de andere mevrouw en deze mevrouw hoorde mijn verhaal aan en gaf aan dat ze er waarschijnlijk niets mee kon, maar ze zou zich hard maken en mij terug bellen... ze belde inderdaad een goed half uur later terug, met de mededeling, dat ze niet het complete verschil terug kon doen, maar wel 20% van het aankoopbedrag in tegoedbon mocht teruggeven! Nou ja, dat is toch nog iets en met straks drie schoolgaande kinderen, kunnen we dit bij de winkel wel weer uitgeven.

De jongens vermaken zich tot op heden gelukkig nog prima in de vakantie! Ze moesten gewoon eerst in het andere ritme komen, maar dat gaat al wel goed, gelukkig maar! En ach, voor mezelf is het natuurlijk ook anders zo! Dan zit ik opeens spelletjes te spelen in de ochtend en dan buiten koffie te drinken :-) , dat bevalt me eigenlijk ook wel goed zo!

Geen opmerkingen: