maandag 23 januari 2012

Puinruimen

Nou, een puinruim-ochtend!!! Het was weer eens hoognodig, de kamers van de jongens doorgaan: alles wat kapot is of waar ze niets meer mee doen weg halen...het staat nu allemaal in twee dozen vol op de zolderruimte...een groot deel kan weg, maar een ander deel bewaar ik nog even, om te zien of er nog naar gevraagd gaat worden...wat een bende kunnen ze verzamelen zeg!! Haha, als ik de bureau's nog eens goed doorspit, kan ik er zo weer een afvalemmer mee vullen, maar je moet natuurlijk niet alles tegelijk doen, dat valt op...hahaha!!
De kast in de kamer puilde ook alweer uit. Ze hebben er de onderste twee schappen in gebruik, voor alle kleur-/leesspullen....maar ja, vooral Jordy kleurt en tekent vréselijk veel en alles moet bewaard worden....hij heeft in zijn bureau al een volle map en in de kast een vol bakje en dan nog een mega-stapel ernaast...Thijs knipt vooral van alles kapot en gooit het vervolgens letterlijk in de kast....Luuk heeft een 'vliegtuig-vouw'-manie achter de rug...en hij kan alles gebruiken....pffff, de papierotto is weer flink gevuld en vanmiddag kunnen ze zelf ook nog het een en ander uitzoeken!!

Vanmiddag...haha, waarschijnlijk was dat iets te positief! Luuk heeft handbal van 14.30u tot 15.30u in Bad Bentheim en Thijs heeft zwemles van 16.30u tot 17.30u, Jordy moet zijn huiswerk nog maken....weg middag!!

1 opmerking:

Anoniem zei

Hallo Karin,

Ik probeer zelf ook wat bij te houden sinds onze plannen en nu ook nog maar ik kan af en toe net zo goed jou blog nemen :).

Johan is ook in de fase van het knippen die knipt om het knippen en dan de snippertjes in de kast....

En inderdaad niet teveel ineens weghalen dat valt op!

Groetjes Corine