zaterdag 27 oktober 2012

Verjaardag, uit eten, de buit

Mieke en Tim zijn gisteren bij ons geweest, het was weer eens heel gezellig. We hebben koffie gedronken, het huis laten zien, brood gegeten en een stukje gewandeld.


De jongens vinden het nog steeds helemaal geweldig bij de waterval en dit keer heeft Guus, één van de labradors, er ook van mee kunnen genieten!!
 
Luuk vindt her heerlijk om over de stenen te klauteren en dan trots laten zien, hoe ver hij gekomen is! Hij werd de hele tijd vergezeld door Guus!

Nadat gisterenmiddag Tim en Mieke, samen met de honden weer weg waren, hebben we eerst geskypt met mijn ouders. We hadden begin van de week er al een tijd voor geprikt en zo konden de jongens weer even gezellig met opa en oma kletsen en later hebben Erik en ik even met mijn ouders bijgekletst. Daarna was het tijd om in de auto te stappen en zijn we uit eten gegaan! Het was er goed vol, dus maar goed dat ik besproken had. We hebben weer heerlijk gegeten!

Donderdagavond, toen Martin, Ingrid en Andy bij ons waren, beloofde Martin ons, dat hij nog een grote sneeuwschuiver had staan en een mooie slee voor de jongens, die konden we zaterdagochtend komen ophalen! Vanmorgen is Erik met de jongens er naar toe gegaan en kwamen ze helemaal trots met de 'buit' weer in huis!!
.

Op dit moment regent het nog steeds...ze hadden voor afgelopen nacht sneeuw voorspeld, dat is er ook wel gekomen, maar dan in andere delen van Oostenrijk. Hier, in het zuiden, zal het het langst wachten zijn op de sneeuw. Jordy was vanmorgen al in tranen :''Oh man, ze hadden gezegd dat er sneeuw zou komen...''.
Volgens de huidige weersberichten, moeten we nog even wachten en zal het hier komende nacht gaan sneeuwen...

Geen opmerkingen: