donderdag 14 februari 2013

Thuis

Moet je nagaan, zoveel gedaan, dat ik zelfs vergeten ben om te schrijven dat ik maandagavond nog een gezellig avondje heb gehad met twee vriendinnen! Toevallig vroeg één vriendin vorige week: ''zullen we een keer weer skypen?'' Nou ja, ik heb haar terugbericht, dat het misschien ook wel anders kon....we hebben gelijk een afspraak gemaakt met elkaar en zo zaten we dus maandagavond aan de beschuit met muisjes, want onze andere vriendin is pas geleden bevallen! Leuk hoor, om elkaar dan in het echt weer bij te kunnen kletsen.
Erik is deze maandag naar zijn ouders gegaan, op de koffie! Normaal zijn natuurlijk vaak de kinderen erbij, maar nu konden ze gewoon gezellig met elkaar een avondje kletsen.

Gisterenmiddag hebben we dus pannenkoeken gegeten en ook dat was erg leuk. In het pannenkoekenhuis was het lekker rustig en ze hebben er voor de kinderen een heel 'speelparadijs' dus ook dat had gelijk weer twee kanten: voor de kinderen weer iets leuks om te spelen en een lekkere pannenkoek eten en voor de volwassenen het kunnen kletsen, zonder dat je de kinderen wil proberen in het gareel te houden, omdat je misschien in een chique restaurant zit!

Na het pannenkoeken eten zijn de jongens weer met Eriks ouders meegegaan en Erik en ik weer naar mijn ouders. Ik heb de mail even weer nagekeken, Erik de foto's laten zien die we van Ute doorgestuurd hebben gekregen...ze heeft foto's van Snoopy en Speedy gemaakt, als 'bewijs' voor Jordy, omdat Jordy zo verdrietig was, toen we wegreden. En ook foto's van ons oprit...ahum...die ligt dus heerlijk vol sneeuw!!!!! Toen ik zelf deze foto's zag, was het heel gek. Ik was moe en ik had er juist aan gedacht om Ute een mail te sturen en ook om te vragen of ze misschien een foto van de konijnen toe zou willen sturen, voor Jordy...en dan open je de mail en dan staan de foto's er al, met een foto van het huis en een foto van de omgeving....ik heb dat nog nooit gehad, maar er welden gewoon even een paar tranen op....Oostenrijk is in elk geval echt 'mijn' thuis...

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Om maar even gelijk op het laatste gedeelte te reageren. Dan ben je ECHT thuis in Oostenrijk. Jullie zijn er op je plaats.
Wel fijn dat je nu ook geniet van je bezoekjes in Nederland.
Groetjes Josina.

Dagelijks Brood zei

Fijn zeg dat het echt je thuis is!! :-) Wij vertrekken vr-za nacht ri Oostenrijk naar een vakantiehuis in Taxenbach ( we MOESTEN wel mee, mn ouders hebben te weinig plaats in de auto, wat een straf..:-) haha! ) De prachtige winterse foto van jullie paadje zorgt ervoor dat ik niet kan wachten tot morgenavond!!!