dinsdag 13 augustus 2013

Geknipt, gewandeld en regen!

Nadat gisteren alle bedden verschoond zijn en lekker buiten hebben kunnen drogen, heb ik vandaag de badkamer en wc een poetsbeurt gegeven...dat blijven toch ook steeds weer terugkerende dingen hè :-) maar ja, wel lekker fris weer alles!

De jongens kregen de haren ook weer een stukje langer en aangezien ze vandaag toch moesten douchen, was het ook de bedoeling om ze dan gelijk ook vandaag de haren maar weer te knippen...toen ik het voorstelde werd er gelijk geroepen: ''Ik eerst!!'' En erachteraan kwam gelijk: ''maar vanmiddag kan het niet, want dan willen we spelletjes doen met Nicole...'' (nicht van de jongens). Hmmm, vooruit dan maar, toen dus aan het einde van de ochtend de jongens achter elkaar geknipt, gelijk onder de douche om alle kriebelharen weg te spoelen en klaar! Jongens weer klaar en vanmiddag genoeg tijd voor de spelletjes!

En eindelijk, EINDELIJK hebben we vanmiddag regen gehad, echte regen! Een beetje onweer erbij en daarna kwam de zon er alweer door! Volgens de berichten zou er vannacht nog meer vallen, nou ja, voor de natuur en ook onze tuin dus, mag dat ook wel...kijken of de woestijn nog weer groen wil worden.

Vanavond na het eten hebben we een kleine ronde gewandeld, met Eriks zus en gezin. Even langs de waterval gelopen en een stukje bos meegepikt, het was even lekker!

2 opmerkingen:

Dagelijks Brood zei

Heerlijk, die regen! Vorig jaar zaten wij rond deze tijd in Karinthië en plensde het elke dag minstens één dagdeel.. Maar teveel zon is ook niet lekker, nu zal alles wel heerlijk opgefrist zijn! :-)

Liesbeth zei

Zelf haren knippen,heb ik hier ook een hele tijd gedaan maar oudste wil niet meer.Ja,14 jaar hé...
Fijn die regen,goed voor de tuin in elk geval!