vrijdag 16 augustus 2013

Jägersteig

Gisteren hebben we heerlijk de Dobratsch 'bewandeld'! Onze zwager en nichtje gingen met ons mee! Dit keer hebben we daadwerkelijk de route via de Jägersteig genomen en we waren onder de indruk...wauw, wat een geweldige route! Er was nog wel redelijk wat bewolking in het Gailtal, maar dat gaf er nou juist ook weer een soort mysterieuse kijk op...het was een prachtige wandeling!
 

 

 


 Bij het oprijden van de Villacher Alpenstrasse, kwamen we er pas achter, dat er gisteren op de Dobratsch de Kirchtag was...gelukkig waren we redelijk op tijd en konden we onze auto's nog kwijt op de tweede parkeerplaats...gelukkig is de Dobratsch wel zo groot, dat je de mensenmassa niet weer terug vindt....alleen dus bij het Gipfelhaus boven op! Je wordt daar hartelijk ontvangen en het was er een drukte!!! Volop muziek en gezelligheid, het was er dus gezellig druk! We hebben er wat gedronken en Reindling gegeten en zijn toen aan onze wandeling terug begonnen.
Het was echt een prachtige dag!!


2 opmerkingen:

huis tjokvol zei

wauw wat mooi,GEWELDIG

Anoniem zei

Wij zijn jullie niet tegen gekomen, kwam er ook pas achter bij de Maudstelle waarom het zo druk was. Marit wilde graag de Alpengarten bezoeken om de bloemen met haar nieuwe lens te fotograferen. Helaas alles was dor en uitgebloeid. Volgend jaar beter.

Gisteren, zondag terug gereden na een lekker bad in de Ossiachersee. Op de weg was het drama, maar wij zijn weer in Nederland, met regen.....

groet Peter