vrijdag 25 oktober 2013

Wandelen en familie

Even een blogje tussen de bedrijven door! Vanmorgen heb ik lekker weer gewandeld...en dit keer niet als enige nederlander! Mijn broer is meegegaan! Ik had ze gevraagd of één van de beiden misschien mee wandelen wilde. Aangezien ze vandaag alweer terug gaan, had ik niet verwacht dat er iemand mee zou gaan, maar toch vanochtend om iets over half acht, stond daar mijn broer klaar!
We hebben een iets andere route genomen op de heenweg, af en toe even een overleg waar we langs zouden gaan en uiteindelijk kwamen we bij de Hubertushütte weer op de gewone weg uit! We zijn begonnen met acht personen, maar twee zijn er vrij vlot afgehaakt, omdat er één ziek werd...de hongaarse begon opeens over te geven... ze wilde alleen naar huis gaan, maar daar is natuurlijk geen sprake van, Adelina ging met haar mee terug en wij hebben onze weg vervolgd. Het was wederom gezellig en ook leuk om zo aan je familie te kunnen laten zien waar je normaal loopt en ook mee te laten genieten van de omgeving! Toen ik vanochtend uit het raam keek, was het heel mistig en bewolkt, dus dan laat ik de fotocamera thuis...we waren nog geen twintig minuten weg toen de zon er gewoon door kwam!!! Wat balen, dan had ik gewoon de camera dus wel mee moeten nemen! Maar goed, voor mij zit alles eigenlijk al wel in het geheugen gegrift, maar toch blijven de foto's altijd weer bijzonder...volgende keer beter!

Het laatste middageten met de familie hebben we samen gedaan, ik had nog knakworstjes, wat lekkere broodjes erbij en we hebben gezellig samen aan tafel gezeten. Straks als Erik terug is, drinken we nog koffie en dan is het voor mijn broer en gezin alweer tijd, dat ze willen vertrekken. Het was gezellig!!

1 opmerking:

Anoniem zei

Mmmm. ja aan alle goede dingen komt een eind. En wat je caera betreft. Altijd mee. Ook nevel kan zulke prachtige plaatjes opleveren. Ik heb dat ding dus altijd om mijn nek. Ja ook wel eens voor niets. Maar liever voor niets als jammer had ik maar..... En de foto's van jou zijn altijd zo "wauw" om t zien.
Groetjes van Josina.