maandag 21 juli 2014

Jordy

Hiep hiep hoera!! Jordy is tien jaar!


Tien alweer...waar blijft de tijd, echt waar...vanmorgen om iets over zeven heb ik Erik wakker gemaakt: ''Hij is geboren!'' Hahaha, Erik zei tien jaar geleden in de nacht, toen ik hem wakker maakte met beginnende weeën: ''dat trekt nog wel weer weg'' en hij draaide zich om, om verder te slapen!! Nou ja, ik was vrij direct in mijn antwoord en Erik was er heel snel uit! Ach, de hele bevalling heeft toen maar zes uurtjes geduurd, dus klagen kon Erik ook niet, hihihihi!! Jordy is van 53cm en 4480 gram gegroeid naar 144cm en 31,5 kg....en we hebben vanaf vandaag een tiener in huis...

Wij vieren vandaag dus een feestje! Jordy heeft gekozen voor kwarktaart en ik heb er muffins bij gebakken. Jordy heeft zijn langverwachte Nintendo gekregen met precies het juiste spel! Geld is er gekomen in envelopjes en zelfs op de bank! Jordy is in elk geval in zijn sas :-)
De gehele vriendengroep is op vakantie dus die zijn er niet, maar toch is er visite...gezellig hoor!!
Vanavond nog een kleine verrassing voor Jordy in petto, waar hij zelf nog niets van weet, wij vermaken ons hier dus wel!!

3 opmerkingen:

Dagelijks Brood zei

Gefeliciteerd!!

Claudia zei

Goed dat jullie je droom gevolgd hebben. Ik vroeg me af hoe jullie aan de kost komen?
Hoe jullie dat in het vat gegoten hebben?

Groeten Claudia enco

Uit Nederland

Anoniem zei

Jordy gefeleciteerd met je tiende verjaardag,nog 12 centimeter erbij en je bent net zo lang als oma.We hopen dat je een fijne dag hebt gehad,koop iets moois voor jezelf en geniet samen met papa ,mama en broertjes van jou verjaardag.x Oma en Opa.