donderdag 21 augustus 2014

Etagenheizung, Kaminofen en vrije dag!

Volgens mij heb ik nog nooit iets zo snel verkocht als onze Etagenheizung! De man met zijn moeder kwamen gisteren kijken, de moeder trok haar portemonnee en deed een aanbetaling, zodat beide partijen er zeker van zijn dat het apparaat voor hen is! Super! Erik was al wel begonnen met het 'afbouwen' van de Etagenheizung, het elektra is er vanaf, maar nu nog leidingen doorslijpen en het ding uitbouwen uit onze keuken...en daarvoor moet zo ongeveer de halve keuken uit elkaar, maar ja, wij zijn er straks vanaf! En de opbrengst kan gelijk bij onze nieuwe Kaminofen! Volgend weekend komen ze de Etagenheizung ophalen.

Erik is gisteren langs de bouwmarkt gereden om naar de Kaminofen te kijken en wat vragen te stellen, Erik belde mij nog even en we besloten het te doen! Er is er één voor ons gereserveerd, dat hebben we maar wel gedaan, want de winkel had er acht staan, waarvan er al twee verkocht waren! De derde is dus voor ons en toen Erik wegliep, informeerde er al een volgende klant naar! Tja, het is ook gewoon een mooie en goede Kaminofen!

Vanmorgen deed Erik al een sms, dat hij morgen vrij heeft! De firma die de machine bouwt, die Erik zou moeten verkabelen, is nog niet klaar... en aangezien Erik nu dus de Etagenheizung uit moet bouwen, de nieuwe Kaminofen morgen of overmorgen op moet halen, ik morgen het appartement weer volledig schoon moet maken, omdat de huidige gasten morgen vertrekken en de nieuwe gasten zaterdagochtend op de stoep staan en Erik ook nog moet sleutelen aan de auto (nieuwe remmen e.d.) kwam het eigenlijk als erg welkom, een vrije dag morgen!

1 opmerking:

huis tjokvol zei

Goed bezig karin,succes met schoonmaken

Liefs yvonne