zaterdag 10 december 2011

Weihnachtsfeier en Schmucken

Gisteren had Jordy op school zijn Weihnachtsfeier. Om 14.00u heb ik eerst alleen Jordy weggebracht, hij heeft samen met de kindjes uit zijn klas Plätzchen gebakken. Om 16.00u mochten de ouders, broers en zusjes komen om eerst gezamelijk wat te drinken en natuurlijk koekjes te eten! Ze hadden met de hele klas zo'n 7 (volgens mij zelfs 8) enorme schalen met koekjes gebakken...haha, de juf zei al: voor de komende jaren hebben we genoeg!!
moet je nagaan, dit is een schaal waar al flink wat koekjes van
af zijn gegeten!



Ze waren echt lekker, niet droog, niet taai, maar gewoon lekker!
 Tegen 17.00u heeft de klas een stukje opgevoerd en nog 2 liedjes gezongen, daarna mochten de kinderen in de klas 'Kino' houden (film kijken) en konden de ouders nog even weer wat drinken en gezellig kletsen. Erg geslaagd dus!!

Vanmorgen hebben we in huis 'geschmuckt'. We hebben in huis versierd voor de kerst, eindelijk! Haha, Luuks vriendje, die een paar huizen verderop woont, hoorde ons erover kletsen op school en vroeg of hij mocht komen helpen, tuurlijk! Tegen 10.30u stond het vriendje voor de deur en kon hij gelijk helpen. De kids hebben vooral gespeeld en kwamen af en toe kijken. Ze hebben hun slaapkamers ook versierd, met natuurlijk de gekregen kerstboompjes (van de Sint...), een eigen houten stalletje en wat mooie kerststickers op de ramen.
Volgend weekend dan halen we een boom in huis.

Geen opmerkingen: