zaterdag 31 maart 2012

Klungeldag

Vandaag een heerlijke klungeldag gemaakt. De jongens hebben voor Pasen versierd...haha, zo ongeveer alles is uit het krat getrokken en op de tv-kast neergezet! Maar goed, ze hebben het zelf gedaan en het is goed zo. Daarna zijn de heren naar buiten gegaan en hebben de auto's gewassen en ik heb muffins gebakken, voor morgenvroeg bij de koffie! Verder nog een beetje was weggewerkt, tassen ingepakt, nog wat nagekeken op internet en daarna zijn we lekker met de jongens een patatje wezen eten in het dorp, ijs hadden ze er niet, dus hebben we bij de supermarkt ijs gekocht en dit thuis gegeten!

De mevrouw van de huurwoning die nog zou bellen, heeft natuurlijk niet gebeld, vandaar dat ik dat maar heb gedaan. Ze kon opeens toch niet meer op de afgesproken dag (dinsdag), dus hebben we het een dag verplaatst.

Morgenvroeg het laatste inpakken en nog wat opruimen en na de middag brengen we de jongens weg...eerst gaan we even naar mijn ouders, om er wat spullen naar toe te brengen en even de inhalator van Luuk uit te leggen en daarna naar Eriks ouders.
Waarschijnlijk vertrekken wij morgenavond tegen een uur of tien.

Wij hebben in Oostenrijk ook internet (als het werkt zoals ze vertelden), dus als het goed is, volgt er nog wel af en toe een update!!

Geen opmerkingen: