zaterdag 3 maart 2012

Verkocht

Nog één keer zal ik jullie vervelen met mijn broodbakkunsten! Haha, deze heb ik gisteren gebakken en liggen nu inmiddels gesneden en verpakt in de diepvries.

Onze marktplaatsadvertenties gaan best goed. Vandaag hebben we de tent verkocht en de bolderkar. De tent was eerst een twijfelgeval, wel verkopen of niet verkopen...vorig jaar hebben we gewacht, omdat Erik af en toe nog wel een weekendje met de jongens naar de boer zou willen...vorig jaar is dat er niet van gekomen en heeft de tent wel bij ons in de tuin gestaan voor de jongens, het jaar ervoor ook, voor een logeerpartij. Erik heeft ook wel een keer een weekend bij de boer gestaan, maar ja, als we in Oostenrijk wonen, zullen we de tent daar niet meer voor gaan gebruiken...áls we er al een tuin voor zouden hebben! We hebben de tent dus op marktplaats gezet en vandaag is ie opgehaald.
De bolderkar is ook zoiets, met kleine kinderen is deze ideaal en we hebben de kar ook veel gebruikt. Hij is meegeweest naar het strand, naar het bos, op vakantie's en naar de dierentuin, maar ja, de kinderen zijn nu groot genoeg en we hebben de kar al erg lang niet meer gebruikt. Beiden zijn vandaag opgehaald en dus verkocht!

Thijs ziet er niet uit, zijn gezicht zit onder de vlekken en is wat opgezet...het is niet voor het eerst dat hij er zo uitziet, het is net alsof hij een allergische reactie heeft op iets. Ik heb er maar even een foto van gemaakt, voor als het nog vaker voorkomt. Hij is dus vandaag niet naar de zwemles.

Geen opmerkingen: