zaterdag 14 april 2012

Weekend!

Heerlijk weekend! Het eerste brood is gebakken en het tweede staat in de oven!
Thijs heeft voor het eerst na de vakantie weer zwemles gehad en het gaat steeds beter!!

Gisteren belde de meneer van de tweede bank terug. De meneer heeft voor ons een klant gebeld, een nederlands echtpaar, woonachtig in Villach of in elk geval in die buurt en van dit echtpaar werkt de man bij een heel groot bedrijf in Villach, een enorm bedrijf die bijna constant vacatures open hebben staan in de elektrobranche...de bankmeneer heeft mij het telefoonnummer van dit echtpaar gegeven, zodat ik zou kunnen bellen en op die manier wat meer informatie zou kunnen krijgen! Volgende week zou ik kunnen bellen, want het echtpaar zit nu in een verbouwing. De bankmeneer vertelde erbij dat het in Oostenrijk erg belangrijk is om contacten te hebben....haha, dat is voor ons inmiddels niets nieuws! Toch vind ik het heel netjes van de bankmeneer. Volgende week gaan we dus zeker dit echtpaar bellen, zo kan Erik meteen wat meer informatie over dit bedrijf krijgen hopelijk, het schijnt dat de man een leidende functie heeft binnen dit bedrijf...kan natuurlijk altijd handig zijn!!
De bankmeneer had inmiddels de foto van het huis gezien en de tekeningen en wilde nog wel even melden, dat hij het huis echt prachtig vindt en dat het er goed uit ziet! Dat is altijd fijn natuurlijk, hihi, maar het gaat ons op dit moment om een lening!!

Nog even twee mooie plaatjes....


DSC01388

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi Karin,

Het kwijl loopt nog net niet uit mijn mond :) zoiets willen wij ook wel. Toevallig gisteren nog naar Kolbnitz gereden om bij dat huis dat daar te koop staat te kijken maar het huis is best oke alleen de plaats waar het staat is niet handig. Roel moet daar verplicht met scooter of auto naar het station is niet te fietsen.

Ik hoop echt voor jullie dat het lukt met het huis. We kunnen wel een handtekeningenaktie doen van alle Nederlanders voor die bankmeneer als het nog helpt ;).



Groetjes Corine