woensdag 11 juli 2012

Badkamer, regen, troep en Infineon

Wat ik gisteren nog vergeten ben te zeggen bij de foto's van onze badkamer, deze badkamer blijft er voorlopig in zitten. We willen namelijk eerst de bovenverdieping helemaal klaarmaken voor de verhuur...daar komt dus eerst een andere badkamer en een andere keuken. Waarschijnlijk pas volgend jaar gaat er voor ons zelf een andere badkamer en keuken in....hahahaha, niet dat jullie nu denken dat die leuke tegeltjes in de badkamer helemaal onze smaak zijn.... We hebben het dus gewoon helemaal blinkend gepoetst (met veel middeltjes...ben ik gek op!) en deze ruimte in elk geval zo gemaakt dat wij er voorlopig normaal in kunnen badderen zonder kippenvel....en dat wij ook onze spulletjes er een beetje in kwijt kunnen, maar dan wel allemaal lowbudget...het is natuurlijk zonde om er nu geld tegenaan te gooien als volgend jaar de hele badkamer eruit gaat! Dit geldt ook voor onze keuken!

Vandaag is er dan eindelijk het beloofde regen gekomen! We zijn vanmiddag naar Villach geweest, we zijn ernaar toe gereden met 27 graden, toen we weer terug reden naar huis, was het 20 graden, onderweg omhoog begon het ONTZETTEND te regenen en te hagelen en uiteindelijk, toen we thuis waren, was de temperatuur gezakt naar 14 graden!
Nu rommelt het nog steeds, vervolgens kan het gewoon weer droog zijn en enigszins opklaren om er iets later weer een flinke bui uit te zien komen!!

Vandaag hebben we dus een auto en aanhanger vol troep weggebracht...we moeten nog twee keer rijden om de garage voor nu leeg te krijgen. Eerst wilden we een container laten komen, maar dit bleek toch flink aan de prijs te zijn. De man bij de vuilstort kon ons vertellen dat de prijs voor een container brengen in Villach al €70,00 kost...dan heb je alleen een container! Wat het ging kosten als de container in Bad Bleiberg gebracht moest worden, kon hij zo niet vertellen. Dan komen er nog de administratiekosten bij en daarna per kilo afval wat er in gedeponeerd zal worden....voor de eerste lading met de auto waren we € 26,00 kwijt. We moeten morgen bijvoorbeeld alweer naar Villach voor onze mobiele telefoons en dan nemen we gewoon weer een lading mee...

Vanmiddag is Erik bij Infineon geweest. Erik heeft vaak geprobeerd te bellen, maar kreeg de meneer niet aan de telefoon, vandaar dat we er vanmiddag gewoon langs zijn gegaan. De meneer bleek vandaag weer terug te zijn van vakantie... Erik heeft met de meneer gekletst, maar nu blijkt de collega op vakantie te zijn en zonder die collega maakt de meneer geen beslissingen...over twee weken is de collega terug, de meneer vroeg nog wel hoe het nu gaat met ons, hoe het tot op heden bevalt in Oostenrijk. Ze hebben nu afgesproken dat Erik wel gewoon verder gaat zoeken voor werk ergens anders, maar de meneer heeft Erik nog meegegeven dat ze zeer zeker nog met Erik in gesprek gaan...we zijn benieuwd.
Verder heeft Erik contact gelegd met Jobmade, zij gaan nu ook op zoek. Morgen halen we nog een krant om te bekijken wat daar nog in staat.

We zijn ook voor het eerst in de Atrio geweest...wow, wat een centrum zeg!! Ontzettend veel winkels onder één dak...ik ben absoluut geen persoon die graag winkelt, maar als je wat nodig hebt, heb je hier eigenlijk alles bij de hand...daar ben ik dan wel weer van!

Nu een beetje order op zaken stellen met de administratie....

Geen opmerkingen: