woensdag 2 januari 2013

Eerste Anfrage en zwemmen

De eerste 'Anfrage' via de site waar ons appartement (www.ferienhausmiete.de) op staat is afgelopen vrijdag binnengekomen! Helaas had de meneer niet helemaal goed gekeken, want hij vroeg om een plek voor afgelopen weekend, voor zijn gezin...wij starten helaas pas per 1 juni 2013. Ik heb de meneer gelijk geantwoord en verteld hoe het zit en dat hij natuurlijk volgend jaar vanaf 1 juni welkom is, zowel in de zomer als in de winter en dat hij meer informatie kan krijgen op onze eigen site! Ik kreeg ook vlot weer bericht terug, hij was blij met mijn snelle reactie, het kan zijn, dat hij dit jaar nog eens een poging doet en wenst ons succes met alles. Nou, dat is toch netjes? Pfff, dan wordt het af en toe toch wel serieus hoor! Maar wel heel erg leuk!

Sinds een aantal dagen heeft een mede-emigrant ook nog een Facebook pagina opgezet, het gaat om een pagina voor nederlandstalige vakantieverblijven in Oostenrijk! Er zijn best wel wat mensen, die wel naar het buitenland op vakantie willen, maar een echte taalbarrière ondervinden. Op deze pagina staan nu dus vakantieverblijven in Oostenrijk, met nederlandstalige eigenaren! De pagina bestaat nog niet zo lang, dus er zal in de loop der tijd steeds meer op komen te staan, maar als het je wat lijkt of interesse hebt, kun je kijken onder: VOOR FACEBOOK PAGINA HIER KLIKKEN!

Erik is sinds gisteren gewoon weer aan het werk en wij vermaken ons allemaal prima! Gisterenochtend even naar Villach geweest en vandaag hebben we het zwembad onveilig gemaakt! We zijn met opa en oma naar het zwembad gegaan en voor het eerst was het er 'vrij' druk! Voor Jordy en Luuk was het helemaal geweldig, want van beiden waren er een aantal klasgenootjes, die hebben  zich dus goed vermaakt!

Geen opmerkingen: