vrijdag 4 januari 2013

Opa en Oma

Deze week moet iedereen de blog wel goed bij kunnen houden, denk ik! Haha, een stuk minder geschreven dan anders, maar ja, zo vaak zijn mijn ouders er natuurlijk niet, alles gaat anders, loopt anders, even naar Villach, zwemmen, koffie drinken, opa en oma met de jongens naar buiten, op de Rennbob het weggetje af (hihi, de jongens dan hoor...), het is gezellig!!

Voor mijn ouders is de laatste dag aangebroken, ze gaan morgenvroeg weer weg. Misschien willen ze het stuk in één keer rijden, maar misschien ook niet, het ligt eraan hoe het onderweg gaat. De jongens zijn er eigenlijk net helemaal aan gewend dat ze er zijn, meer mensen om iets aan te vragen, om een spelletje mee te spelen...mijn moeder kan het woord 'spelletje' niet meer horen, ben ik bang. Hahaha, de nieuwe spelletjes zijn volop uitgeprobeerd, de oude spelletjes zijn ook al meerdere keren uit de kast getrokken...en de hele dag hoor je: 'oma' 'opa' 'oma' 'opa' !

Mijn ouders gaan vandaag nog even met z'n tweetjes op pad en ik wil eigenlijk nog iets bakken voor bij de koffie vanmiddag, ik weet alleen nog niet precies wat. Ik moet ook nog even bakken naar Ute terugbrengen, die we gevuld met salades mee hadden gekregen, ach, vandaag even een lekkere klungeldag en de kinderen maar voorzichtig duidelijk maken, dat opa en oma morgenvroeg toch echt weer naar huis gaan....

1 opmerking:

huis tjokvol zei

wat gaat het snel he,de tijd vliegt voorbij als het gezellig is.