vrijdag 21 juni 2013

GENIETEN

Zóóóóóooo genieten....heerlijk gewoon!
Deze week had ik gewoonweg tijd over! Het huis aan kant, alle was is weg en gestreken, balkon steeds glad aan kant, konijnen goed vertroeteld, trappenhuis schoonhouden voor onze gasten en dan dus nog steeds tijd overhouden!!!! Vandaar dat ik vanmorgen dus weer heerlijk ben gaan wandelen, dit keer alleen met Adelina! Het was niet té warm, een briesje over de Erzberg...hmmmm...Adelina is thuis nog druk, dus we hebben onze route gewoon aangepast en zijn naar de Drachenbrunnen gewandeld, daar hebben we een ligstoel erbij genomen en onze neuzen richting een strakblauwe lucht en de Dobratsch gericht...en alleen maar gekletst! Adelina is italiaanse en kan nog slecht duits, ze is het vol aan het leren met een oude schooljuf van de Volksschule die graag italiaans wil leren...ze leren elkaar dus elkaars taal! Af en toe begrijpen we elkaar niet, maar we gaan net zo lang door tot we dat wel doen! Hahaha, soms levert dat grappige situatie's op, maar dat maakt niet uit. We doen en denken best vaak hetzelfde, hebben met veel dingen dezelfde instelling, dus begrijpen we elkaar soms bijna zonder woorden, dat scheelt ook weer en dat maakt het kletsen heel makkelijk voor ons!

Vanmiddag ga ik met Thijs op pad! Thijs mag nog steeds iets uitzoeken voor zijn Urkunde van de zwemles...Jordy en Luuk hebben na het behalen van de diploma's de skeelers gekregen, dus Thijs mag nu ook iets uitzoeken, maar steeds kwam er iets tussen, of was er de zin niet om naar Villach te gaan. Nu wil ik nog een paar boodschappen halen en nog even naar één winkel meer, maar ik heb Thijs beloofd, dat we eerst een cadeautje voor hem gaan kopen, hij verheugt zich er al dagen op en vraagt steeds hoeveel nachtjes hij nog moet slapen...gisteren vroeg hij Erik hoe laat Erik vandaag terug zou zijn, zodat wij gelijk weg kunnen...hihihi!!

Verder zal het een relaxweekend worden, beetje klungelen in de tuin, misschien nog een kabelbaan meepikken van de Gerlitzen of het 3-Ländereck, maar dat zien we nog wel. Morgen gaan we gezellig met onze gasten barbecueen, dus wij komen het weekend wel door!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Karin als je bij de Gerlitzen helemaal omhoog gaat en je wandelt terug naar het middelstation kom je ook nog een leuk berghut museum tegen.

Groet,

Peter

Anoniem zei

Leuk dat jullie samen gaan B.B.Q Veel plezier met z:n allen !

Groeten MA !