maandag 10 juni 2013

Het begin en foto's!


Vanmorgen ben ik maar eens begonnen...de spullen die niet in het appartement thuishoren eruit gehaald. Ik had nog de herfstdekbedden bij de bedden liggen, die heb ik geruild voor de zomervariant en gelijk de anderen weer netjes opgeruimd. Voor de eerste gasten heb ik alleen het tweepersoonsbed nodig, dus de andere bedden heb ik netjes afgedekt met een laken...en zo ga ik de komende dagen door het appartement! Heerlijk hoor, nu wordt het allemaal nog echter dan echt, het wordt allemaal nog weer ietsje mooier, doordat de aankleding op zijn plek komt.
 
Vanmorgen heb ik even een paar foto's van het huis gemaakt. Eerst scheen de zon zo fel, precies over het huis, dat ik daardoor geen foto's kon maken en iets later kwamen er wolken...natuurlijk ook weer jammer, maar nu kon ik wel de foto's maken om jullie de veranderingen aan de buitenkant van het huis eindelijk te kunnen laten zien! De kleinere foto's zijn van de eerdere situatie en de grotere van nu. (ik zeg het nog maar eens, je kunt op de foto klikken voor vergrotingen).
 
 
ZO WAS HET
ZO IS HET NU!
ZO WAS HET

 
ZO IS HET NU!

ZO WAS HET


ZO IS HET NU!

5 opmerkingen:

Liesbeth zei

Echt mooi!! Ik hou heel veel van Oostenrijk,misschien zit er wel eens een bezoekje in.Het staat in elk geval bij mijn favorieten,jullie huis.
Veel succes...

Anoniem zei

Wat ziet het er mooi en gezellig uit....

Anoniem zei

Het ziet er inderdaad steeds mooier uit .
hier kunnen jullie de gasten wel ontvangen !!!

Andre H zei

Strak werk geworden aanzienlijk een verschil hoor, ik zeg toppie :-) van ons mag het al wel eind Juli zijn :-)

Anoniem zei

Oh, Karin wat mooi ziet het er nu uit. En het is niet alleen buiten, maar ook binnen hebben we natuurlijk een tijdje terug al voor en nu gezien. Geweldig wat een werk is er verzet.
Jullie kunnen met recht trots zijn!!
Groeten van Josina