zaterdag 15 juni 2013

Zwembad, zon en genieten

Het is zaterdag...een dag waar Erik gewend is om alle hoeken in te vliegen, oude kleren aan te doen, te klussen, gras te maaien, te tegelen etc. En nu? Gisterenmiddag heeft Erik het gras al gemaaid en daarom vanmorgen...euh...tijd voor de  jongens! Het zonnetje scheen al lekker en de temperatuur was al goed, dus het zwembad uit de garage!! Het nieuwe zwembad! Daar hebben ze zich even goed mee vermaakt. Eerst de stenen/steentjes uit het gras halen, trampoline verplaatsen, zeil neerleggen en daarna het zwembad erop:


Zelf heb ik de tuin weer onkruidvrij gemaakt en de boel weer netjes aangeveegd...gewoon, heel relaxed, niks gejaagd of nog met een vol hoofd en duizend andere dingen te doen! Even een paar boodschappen gedaan en alvast het één en ander bij elkaar gezocht voor morgen! Morgen gaan we een uitje houden, er weer even lekker tussenuit, we hebben er nu al zin in, een uitje waar je gewoon helemaal ontspannen kunt zijn en niet omdat je het doet, om het voor de jongens leuk te houden...jullie lezen het al, wij genieten!

Gisterenmiddag hebben we op de Kindergarten het Vader- en Moederdagfeest gehad! Het schijnt dat ze het op de Kindergarten in de laatste weken te druk hebben gehad om dingen te knutselen voor deze dagen en daarom hadden ze het idee opgevat om het te verpakken in een feestje! Het was leuk, de kinderen hebben een half uur lang liedjes gezongen, versjes opgezegd en een dansje gedaan en daarna gingen alle kinderen die er waren, met de ene juf naar buiten en hebben ijs gegeten en de ouders met de andere juf naar het lokaal om er koffie met Kuchen te eten! Het was leuk en gezellig en we hebben een mooi cadeautje meegekregen: een gepimpt fotolijstje met een foto van Thijs!
Thijs helemaal in zijn sas!
En waar het voorjaar erg op zich heeft laten wachten en de zomer nog lang niet in zicht leek, kunnen we nu de lol op! Er komt een saharawind deze richting uit en de temperaturen gaan de komende dagen flink omhoog, zelfs voor Bleiberg worden er temperaturen van 30 graden voorspeld! Ik klaag niet, we lopen nu al een paar dagen in onze korte broeken en hemdjes en ik vind het heerlijk!!!! Ik kan alleen wel zeggen, dat ik blij ben dat ik met die temperaturen niet in Villach woon :-) Erik kwam namelijk afgelopen week al een keer terug en verzuchte: ''oh, hier is het heerlijk, in Villach is het nu al niet te harden!!''

1 opmerking:

Anoniem zei

Heerlijk joh. Dus het klopt wel na gedane arbeid is het goed genieten (eigenlijk rusten).
Groeten van Josina