dinsdag 6 augustus 2013

Gezelligheid, as en wandelen!

Gisterenmiddag is Eriks neef met zijn gezin geweest en het was echt gezellig! Ze hebben twee kleine meisjes en het ene meisje had zo contact gemaakt met onze jongens en niets was te dol! Mee op de trampoline, in het zwembad! Het andere meisje is iets voorzichtiger, maar vermaakte zich prima met de waterbaan en andere spulletjes en wat later met de jongste van mijn broer!
Ik had gisterenochtend alweer een Nudelsalat voorbereid, dus aan het eten hoefde niet veel meer gedaan te worden. Dit keer was het bewust een iets andere Nudelsalat, maar ook lekker!

Vanmorgen alweer lekker actief geweest! Voor het ontbijt al het een en ander opgeruimd en het balkon al even geveegd...door bosbranden bij zowel St.Stefan als aan de italiaanse kant bij het Nassfeld, trok er gisteren opeens een heel rare lucht voor de zon. Het bleek de wolk van de branden en er viel allemaal as naar beneden! Het dwarrelde de rest van de middag en avond naar beneden. Het balkon voor nu dus weer glad. Na het ontbijt hebben de jongens eerst weer even aan het huiswerk gezeten en zijn vervolgens buiten gaan spelen en ik heb de badkamer en wc een opfrisbeurt gegeven, wat strijkwerk weggewerkt en snel met de stofzuiger erdoor, het kan er wel weer even tegen!

Morgenvroeg wil ik met de jongens een eindje wandelen! Ze hebben met z'n drieën uitgemaakt dat ze richting de Stollenwanderweg willen, want ze willen wel weer even met de hamer en beitel een stukje uit de rots proberen te slaan...voor de duidelijkheid: die hangen daar aan de wand, zodat je zelf even kunt proberen om een stukje rots weg te bikken, zodat je een idee krijgt, hoe ze vroeger de Stollen hebben uitgebikt... eens kijken of er nog meer vrijwilligers zijn om mee te gaan!!

Geen opmerkingen: