maandag 14 oktober 2013

Broodjes, koud en zwart water...

Om te beginnen: de broodjes waren heerlijk!!! Echt goed gelukt zelfs! Hmmm, dit recept kan ik ook gaan gebruiken voor kaasbroodjes...of broodjes met sesam of maanzaad erop, lekker en handig! Thijs was ook helemaal trots!

Vanmorgen was het euh...brrrr, echt koud, maar echt heeeeeerlijk! Mooi blauw in de lucht, rijp op het gras en de zon was er ook al vroeg bij, zo hoort herfst te zijn! Ik heb daarom lekker twee wassen op het balkon gehangen, die inmiddels alweer gedeeltelijk af zijn gehaald! Vanmorgen met Thijs wegbrengen liep ik in de kraag van mijn jas gedoken en vanmiddag met ophalen had ik alleen een bodywarmer open aan...heerlijk!

Ik heb gisteren de balkonnen met een handstoffer afgenomen en toen geveegd, maar ja, het houtwerk was nog wat nat van die verregende bloembakken, dus nu de zon erop scheen, kon ik zien dat er inderdaad een laagje smeer op zat. Ik heb dus een emmer water opgehaald en een doek en ben gaan poetsen...emmertje schoon water genomen en weer poetsen...en nog een emmertje schoon water...zow, uiteindelijk heb ik voor twee balkonnen zes emmers water volledig zwart gekregen...oeps!!!! Maar het ziet er nu weer heerlijk schoon en fris uit!

1 opmerking:

Anoniem zei

Mooi Oostenrijks weertje dus. Hier hoef ik buiten niet te soppen. Het regent vanzelf wel schoon. Hoewel schoon.........
Groetjes van Josina