donderdag 28 november 2013

Ziek? Boekingen en de decembermaand

Nou, voor stilzitten krijg ik (gelukkig) niet echt de kans hier!
Jordy is nog wel naar school gegaan gisteren en vandaag, hij is niet helemaal lekker, maar ook niet echt ziek...hij kan van alles, maar is wat sneller moe, ik kan er nog niet echt de vinger opleggen of het echt ziek is. Ik heb hem naar school gestuurd met de boodschap: ''probeer het in elk geval, gaat het niet dan laat de juf maar bellen...'' Tot op heden ben ik nog niet gebeld. Aangezien Jordy morgen een Schularbeit heeft, wilde ik hem niet te snel in huis laten, want dan moet hij het volgende week inhalen...we zullen zien of er daadwerkelijk wat van komt.

Vanmorgen weer wat verkocht van Willhaben, het is al opgehaald, betaald en dus kan er weer wat van het lijstje af! Verder aan de poets geweest, was opgehangen...de zoveelste! Tjee, nu merk je dus pas echt hoeveel wassen je echt draait als je ze in de woonkamer hebt hangen!! Daar komt hopelijk snel verandering in!

En verder ben ik bezig met boekingen...pfoe zeg, de mensen zijn er op tijd bij!! De eerste boekingen voor volgend jaar waren al een feit, maar nu zijn er dus al verschillende aanvragen...overlappende...de ene familie heeft een offerte ontvangen, daar moet ik nog reactie van krijgen, aan de hand van dat antwoord kan ik een andere familie blij maken, of juist niet en als ik die familie blij kan maken, dan ook waarschijnlijk een volgende familie...tjonge, dat had ik dus echt niet durven hopen, dat het zo zou gaan!!

Thijs is vandaag naar het Planetarium, die kan ik zo weer ophalen en morgenmiddag gaat hij naar Villach, naar het theater! Ik kreeg gisteren van Jordy en Luuk briefjes, dat volgende week de Elternsprechtag is...de eerste (van verschillende nog komende) uitnodiging voor een kerstviering zal vanavond bij de Taekwondo komen, een uitnodiging voor een heeeeel vroege kerkdienst hebben de jongens ook ontvangen. Jordy wil er niet naar toe, maar Luuk wel en dat betekend dat hij over twee weken op een vrijdag om 6.30u in de kerk moet zijn en aansluitend gaan ze ontbijten en dan te voet naar school... Ja, de decembermaand is weer in zicht!!

2 opmerkingen:

huis tjokvol zei

wauw wat fijn dat je zoveel boekingen hebt,wij boeken ook altijd op tijd hoor,sinterklaas kennen ze daar niet he??

gr yvonne

Anoniem zei

Ja wij zijn ook altijd gewend bijtijds te boeken. Fijn toch dat je aanvragen hebt. Je kunt maar vol zitten.
Decembermaand is wel gezellig en vooral in Oostenrijk!
Groeten van Josina.