vrijdag 29 november 2013

Eindelijk....

Eindelijk was het dan weer zover! Het is vrijdag en na een aantal weken heb ik weer gewandeld. Bijna niét eigenlijk, gisteren was ik alweer niet helemaal lekker, zo irritant gewoon, je wordt niet ziek, maar er zit blijkbaar iets in het lichaam wat er niet gewoon ineens fatsoenlijk uit komt!! Al een paar weken gaat het op en af, gelukkig meer op dan af, maar vervelend is het wel. Gisterenmiddag begon ik met een hoestje en Jordy en Luuk deden vrolijk mee...zo'n zeehondenhoest, waardoor mijn stem af en toe niet optimaal is...vanmorgen maar wel even naar de apotheek een drankje opgehaald...we zullen zien waar het op uit gaat draaien, maar voor nu.....gewoon genieten:


de Hubertushütte

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Allemaal beterschap ,en vooral frisse lucht blijven inademen .....Ma...

huis tjokvol zei

ooo wauw wat een mooie foto,s(zooo jaloers) en besterschap ,hier lopen ook een paar zeehondjes rond met die hoest,en zelf ook vreselijke buikpijnen en hoofdpijnen,echt niet lekker

gr yvonne

Anoniem zei

Wauw, wat een heerlijke foto's weer. Diep ademen tijdens het lopen en je kuch is zo over. In ieder geval beter als het stofhappen thuis hahaha.
Geniet ervan, wij genieten op afstand wel van de mooi blauwe luchten, alleen dat inademen gaat niet zo goed bij die foto.
Groeten van Josina