zondag 23 februari 2014

Positief nieuws!

Voor een aantal wordt de druk te groot... :-) Hihihi, nadat ik geschreven heb over positief nieuws! We worden nog net niet gestalkt...ik moest nog eerst even overleggen, of ik het hier al wel zo kon schrijven, maar dat mocht! Nou hier komt ie: het positieve nieuws is, dat Erik per 3 maart in vaste dienst komt bij het bedrijf waar hij werkt!! Het bedrijf neemt Erik dus over van het personeelsbureau! Joehoe!! Eindelijk, ik ben zó blij! Alles wordt daarmee een beetje normaal, een vooruitzicht waar je mee verder kunt. Het gaat goed met het bedrijf, het groeit, het krijgt zaken steeds meer op orde, ze hebben zoveel werk, dat er binnenkort waarschijnlijk iemand anders op dezelfde manier als dat Erik er gekomen is, bij het bedrijf zal komen. Erik is van het begin af aan duidelijk geweest in wat hij wel en niet wil. Erik had geen zin in scheve gezichten of een volgende teleurstelling, maar ze vonden het helemaal prima! Ze zijn tevreden met Erik, er komen zelfs af en toe sms'jes van de chef, als Erik bij een klant is geweest, dat het er allemaal goed en strak uitziet! Nou, dat is toch leuk! Ook de verdiensten, daar waren ze het snel eens, de chef vroeg, Erik gaf aan (dat wat we onszelf uitgedacht hadden en waarvan een collega aangaf dat Erik dat echt niet zou krijgen) en het was prima!
De chef heeft het met het personeelsbureau geregeld, Erik heeft (nou ja, ik..) een mail naar het bureau om zich daar af te melden en dus per 3 maart is Erik in vast dienstverband. Dat betekend ook, dat Erik dus deze zomer eindelijk weer eens twee weken vakantie achter elkaar kan nemen!
Zo, nu kan iedereen weer rustig slapen ;-) en het klinkt misschien een beetje gek, maar dit brengt vooral ook voor Erik, rust met zich mee, geen gepieker meer over hoe het verder gaat, geen gepieker meer over het financiële plaatje...er is rust!
En nu gaan we vandaag genieten van de strakblauwe lucht, de zon en de spierwitte sneeuw... nu is er nog even het vriendje van Jordy om nog wat voorbereidingen te treffen voor het Referat op dinsdag, Erik heeft al wat brood gesmeerd en spullen bij elkaar gepakt en rond het middaguur gaan we een heerlijk stuk wandelen!

6 opmerkingen:

Andre H zei

Eindelijk vast werk mooi hoor gefeliciteerd !!

Anoniem zei

Wauw !!! Dit hadden we gehoopt dat goed nieuws hoort te zijn ................
Gefeliciteerd voor jullie allemaal .

Pa en Ma......

huis tjokvol zei

joepiieeee gefeliciteerd erik,dat geeft zeker heel veelrust,geniet van jullie dag.


liefs yvonne

Anoniem zei

moooooi nieuws ,het geluk is ook aan jullie kant, gefeliciteerd
groeten mirjam en senior

Anoniem zei

Wat fijn voor jullie... gefeliciteerd.

groetjes Judith

reko zei

Na alle onzekerheid nu rust in het koppie. Als ik jullie verhalen lees, met zoveel,inzet, positieve gedachten en hard werken, is dit jullie meer als gegunt.
Gefeliciteerd.