maandag 24 maart 2014

Furby, regaal en sneeuw!

Zaterdag heb ik de drie heren geknipt! Ze hebben dus weer heerlijke korte koppie's :-)
Gisteren hebben we een klungeldag gehouden...Erik is met de jongens nog wel even naar de slaapkamers gegaan om er wat stroomdraden te trekken, maar meer ook niet. De jongens hebben een spel gespeeld, we hebben televisie gekeken, gesnoept en gesnaaid :-) en Willhaben weer eens afgespeurd. Ook heb ik er weer een advertentie op gezet...het is zover, de Furby van Thijs... het ding ligt al sinds januari ergens in de hoek van de kamer, hij wil er niets meer van weten, de Furby is een paar keer boos geweest en dat was volgens mij de druppel. Je kunt het je bijna niet voorstellen, maar dan is het echt een vreselijk ding, het sist, gromt, schreeuwt en scheld!!!! Ongelooflijk...natuurlijk hebben we Thijs hier van te voren voor gewaarschuwd en we hebben er alles aan gedaan om hem van dit idee af te helpen, maar nee, het moest en zou een Furby worden  >>zucht<< . Eeuwig zonde, maar goed, ik heb foto's gemaakt en hem te koop gezet, misschien is er nog iemand die er één zoekt voor Pasen...dat wordt hier namelijk ietsje anders gevierd en de kinderen krijgen echt cadeau's van de Paashaas... ik heb de advertentie's bekeken van de andere Furby's die te koop staan en echt, er staan er een aantal te koop die in de decembermaand gekregen zijn en allemaal vermelden ze dezelfde reden van verkoop...

We zijn inmiddels wel op een idee gekomen van een bepaald soort regaal op de slaapkamers bij de jongens. Bij Luuk en Thijs willen we er één hebben en bij Jordy, maar dan net een ander model. Je ziet de regalen veel, met van die vierkante vakken erin, waar je dan weer boxen in kunt schuiven...daar kunnen de jongens dan weer speelgoed in doen en vakken waar je geen box inzet, kunnen ze boeken in zetten of spelletjes bijvoorbeeld. Ik heb internet afgespeurd en weet nu waar ze te koop zijn en wat ze kosten. Ik houd nu nog even de folders in de gaten en anders gaan we vlak voor Pasen een keer naar de Ikea in Klagenfurt, want daar hebben ze de regalen onder andere ook en daar hebben we ook nog een aantal andere spullen van nodig! Erik heeft een aantal vrije dagen aangevraagd en inmiddels ook al toestemming gekregen! Met Pasen heeft Erik lekker een aantal dagen vrij, samen met de jongens! Eén van die dagen gaan we er dan naar toe! Ook heeft Erik de zomervakantie al twee weken vrij gevraagd!! Lekker hoor, een vooruitzicht van een normale vakantie met ons vijfen!!

En dit keer waren de weersvoorpellingen juist! Ik kreeg zaterdagochtend al een waarschuwings-sms van de verzekering, voor een grote hoeveelheid regen die zou gaan vallen tussen zaterdagavond en zondagnacht. We hebben inderdaad een flinke hoeveelheid gehad! Zondagavond ging de regen echter over in sneeuw! Afgelopen nacht zijn we twee keer opgeschrokken van een luchtalarm en ook een paar keer van de sneeuwschuivers! Hahaha, niet echt een uitgeruste nacht geweest dus! Vanmorgen lag er dan inderdaad ook wat sneeuw, zo tussen de 10 en 15cm schat ik...maar de temperatuur is gewoon te hoog, het oprit is inmiddels alweer helemaal schoon en ik heb er niets aan geschoven! Verder is het gewoon aangenaam buiten, geregeld schijnt de zon volop en koud is het dus ook niet.

1 opmerking:

huis tjokvol zei

heerlijk vooruitzicht die vrije dagen,geniet van het zonnetje(en de sneeuw)

liefs yvonne