vrijdag 7 maart 2014

Gymnastiek en weekend!

Het was vandaag weer prachtig buiten! En gelukkig ook nog eens vrijdag! Hihi, vandaag eindelijk weer een keer gewandeld, dat werd tijd! We waren maar met ons twee en het ging niet om ver wandelen, maar gewoon een frisse neus halen en vooral veel kletsen...super! De bedoeling was, richting de Drachenbrunnen te gaan, maar dit keer via onze 'normale' weg. Die weg ben ik met de jongens niet gegaan, omdat ik al bang was voor hetgeen wat we vandaag tegenkwamen! Het begon al goed...nog maar net een paar passen de weg op, het bos in en zo zag ons pad eruit, het pad wat normaal toch wel een weg is:

Het bleek een kleine waterval te zijn geworden en er lag een boom. Een boom klauteren we gewoon overheen normaal, maar om met natte voeten de wandeling voort te zetten, was nu niet de bedoeling! We kozen er dus voor om rechts omhoog, via het bos te gaan...het lukte uiteindelijk wel, maar geregeld zakten we tot onze bovenbenen in de sneeuw! Zo liep je en zo lag je scheef in de sneeuw!

 En toch was het heerlijk:

Door de moeizame wandeling en het vele geklets èn de aanblik van het laatste pad richting de Drachenbrunnen (nog voor het deel wat met de sneeuwfrees gedaan is), kozen we ervoor om de Förstweg naar beneden te vervolgen en terug te lopen. We hadden inmiddels onze gymnastiek :-) wel gehad!

Nadat ik Thijs opgehaald heb, bedacht ik mij, dat ik wel eens een taart kon maken! Ik had aardbeien meegenomen en lange vingers, die als bodem konden dienen... en zo zaten we vanmiddag met de koffie heerlijk buiten op het balkon, te genieten van de zon, taart en het begin van ons weekend! Dat is wel lekker hoor, dat Erik op de vrijdagmiddag mooi op tijd thuis is!


En onder het avondeten, was ik met de mobiel nog net op tijd om deze foto te maken:

2 opmerkingen:

huis tjokvol zei

heerlijk zo,n wandeling,en wauw die laatste foto is prachtig.

fijn weekend
liefs yvonne

Andre H zei

Het was al eens gezegt, maar idd mooie foto's hoor