zaterdag 7 juni 2014

Hochnebel en feestje hier en daar!

Het wandelen gisteren werd niet wat...de ene kon weer eens niet, de ander had nog wat werk liggen en heel eerlijk gezegd, toen ik het rolluik optrok en de Hochnebel nog aan de lucht hing, was mijn motivatie nog niet echt aanwezig...niet wetende dat de Hochnebel snel weg zou trekken en de rest van de dag een prachtige warme en zonnige dag zou gaan worden! Sabine reageerde op de Whatsapp of er nog gewandeld zou gaan worden, eerder kon ze nooit mee, wegens veel werken, maar ze werkt minder nu...en ik weet dat ze eigenlijk helemaal niet zo van wandelen houd :-). Sabine zou nog steeds bij mij een keer op de koffie komen, kon ik haar gelijk wat geven als dankjewel voor de hangmat die we van haar gekregen hebben...en ze had het huis nog nooit helemaal gezien van binnen, dus het werd tijd!
Vandaar dat ik Sabine een app deed, of ze in plaats van wandelen zin had aan een kop koffie...vandaar dat ze om 8.15u voor de deur stond! Hahaha, dat is voor een kop koffie hier al aan de late kant, maar ja, ik moet natuurlijk Thijs nog eerst wegbrengen! Ik heb haar het hele huis laten zien en wat blijkt? Zij en haar man hadden het huis eigenlijk net willen bezichtigen toen het nog te koop stond...en toen kwamen wij! Haha, ze gaf toe, dat het helemaal prima was, zeggende, dat door het werk wat er nog in het huis zou zitten, ze het toch niet gekocht zouden hebben. Nu heeft ze dus voor het eerst alles kunnen bekijken en we hebben vervolgens gezellig gekletst en koffie gedronken.

De jongens zijn in de middag niet thuis gekomen...ze werden namelijk allemaal opgehaald door Burgi en Gerhard! Na het zingen een paar weken geleden, voor de verjaardag van Gerhard, besloten hij en Burgi toch voor de zingende kinderen en een paar kinderen extra, een kinderverjaardag te geven! De jongens kregen op de verjaardag van Martina allemaal de uitnodiging mee naar huis, die Gerhard er uitdeelde en zo hebben Burgi en Gerhard in totaal 20 kinderen opgehaald, ze hebben gegrild, broodjes gegeten en hebben de kinderen meegenomen naar een speelplek in het bos! Ze hebben er zich helemaal uitgeleefd allemaal en iets na half vijf kregen we een telefoontje, dat ze weer bij het huis waren, of wij allemaal konden komen om wat te drinken. En zo zat ik, met een aantal andere vrouwen meer, gezellig bij Burgi en Gerhard in de tuin om het feestje af te sluiten!

Vandaag heeft Thijs een verjaardagsfeestje en Jordy mag ook mee, want de grote zus van Thijs zijn vriendje zit bij Jordy in de klas en zij wilde ook graag een paar kinderen van haar leeftijd erbij hebben...dus werd Jordy ook gevraagd.
Erik is op dit moment even naar de bouwmarkt om materiaal voor de konijnenren op te halen, het gat is gegraven, dus het gaas kan op de bodem en de bandjes eromheen en dan kan het weer dicht gemaakt worden! Gelijk er buiten om de ren heen ook netjes afwerken...

Morgen is het hier vaderdag!! Haha, daar kwam ik ook een beetje laat achter, eigenlijk pas, toen Thijs het over het cadeautje had, wat hij mee naar huis mocht nemen! Vandaar dat ik dus straks maar even een taart ga bakken, om het toch een beetje feestelijk te maken morgen! Tevens is het dan ook een beetje verjaardag voor ons...mijn vader is morgen jarig!!

Voor mijn ouders wil ik voor vandaag zeggen: Heel veel plezier, geniet ervan en ik hoop dat jullie net zo'n prachtig weer hebben als dat wij hier vandaag hebben, dan komt het helemaal goed!!

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi Allemaal !!!

Wat leuk datBurgi en Gerard een leuke middag met al die kinderen hebben gemaakt .En in het bijzonder dat ze er zelf zo van genieten .Wat vandaag aangaat hebben we het mooiste weer wat je kunt bedenken ,wij creëren dan ook steeds meer plaatsen buiten .
Gisteravond hebben Rene en Andre ons even geholpen om alles op te zetten .Wij hebben er zin in ,dat het een gezellige avond mag worden ....Gr.Pa en Ma ....
Ps voor jullie ook een mooi Weekend gewenst .....