dinsdag 14 juni 2011

Nog een paar weken...

Over een paar weken gaan we eindelijk weer naar Oostenrijk! Wat een heerlijk vooruitzicht, ik kan bijna niet wachten, ook al hebben we hier die paar weken nog genoeg te doen. Meerdere verjaardagen, een familiedag te organiseren en dan natuurlijk het allerleukste: de voorbereidingen voor de vakantie! Heerlijk vind ik dat, alvast genieten van wat komen gaat, bedenken wat je mee moet/wilt nemen...denken dat je uiteindelijk de laatste paar dagen niet meer zoveel hoeft te doen, omdat je alles zo goed hebt voorbereid en dan toch altijd juist die paar dagen erg druk zijn met alles bij elkaar pakken en zoeken, geweldig!
Ik zal jullie even mee laten meegenieten van waar wij naar toe gaan:
Mooi hè!
We gaan er eigenlijk vanuit dat dit onze laatste echte vakantie wordt naar Oostenrijk...mits het huis natuurlijk binnen nu en een jaar verkocht gaat worden! Erik en ik zullen nog wel later dit jaar een keer met ons tweetjes gaan, om te bepalen waar wij ons uiteindelijk echt zullen gaan vestigen, dit zal misschien voor een dag of drie, vier zijn, zonder kids...dat zal wat worden, wij zijn nog nooit zonder de kinderen weggeweest!

Vanmiddag de kids even aan de knutsel gezet, het is tenslotte bijna vaderdag! Moederdag kennen ze in Duitsland op dezelfde dag als in Nederland, dus dan wordt er op school flink op los geknutseld. Vaderdag is een ander verhaal. Hemelvaartsdag is in Duitsland de vaderdag voor de vaders, maar dan ook echt alleen bedoelt voor de vaders...ze gaan gezamelijk op pad, met bier in een kar en drinken er euh...iets meer dan een paar! Nu zitten wij natuurlijk hier in een Nederlandse buurt en die houden eigenlijk allemaal gewoon de Nederlandse hemelvaart aan en ook de Nederlandse vaderdag. Op de scholen doen ze hier niets aan vaderdag, dus...dat doen we dan maar thuis! Er is hier gekleurt, geknipt, geplakt, ruzie gemaakt...maar het ziet er al erg mooi uit inmiddels!

Zoals verwacht: vandaag van de makelaar niets gehoord...



Geen opmerkingen: