maandag 20 juni 2011

Weer maandag...

Tja, het is weer maandag, vandaag weer flink aan de poets geweest en tevens op de kamers van de kids opgeruimd...ook alle bedknuffels weer eens in de maschine gestopt..ze pasten er niet eens allemaal in!!! De kids hebben dus vanmorgen al te horen gekregen dat er vanmiddag een keuze gemaakt moet worden voor de knuffels, er mogen er nog 4 terug in bed...ze waren toen al niet blij... Het probleem bij Luuk is, hij heeft een huisstofmijtallergie, hij hoest zich alweer een paar dagen, in bed, de longen uit zijn lijf, het is dus ook een beetje noodzaak, maar om alleen hem een aantal knuffels af te nemen...

Zojuist ben ik gebeld door de makelaar! We hebben dus toch in de krant gestaan, alleen dan in de Grafschafter Nachrichten, met een grotere advertentie als in de Sonntagszeitung normaal. Ik heb de makelaar gelijk gevraagd of het raar is om mensen vooraf te vragen of ze al bij de bank zijn geweest, dit in verband met 'onze voorgeschiedenis' van kijkers. Nu is dit niet raar om te vragen, maar de makelaar zei ook wel, dat zoals het bij ons is gegaan, dat ze dat niet vaak meemaken...beide stellen konden namelijk de lening bij de bank wel krijgen, maar ze werden bang bij het idee van de hoge maandlast...maarrr...morgenmiddag hebben we weer een bezichtiging, dit keer is het geen heel jong stel en ze hebben een koopwoning, die ze inmiddels al verkocht hebben, dat is dus alweer een iets ander verhaal dan de andere stellen. We wachten maar weer af!
Dan ga ik nu maar eens even naar buiten, de tuin een beetje netjes maken, na al dat water wat er is gevallen...wie weet helpt het voor morgen, hahaha!

Geen opmerkingen: