vrijdag 16 september 2011

Hieperdepiep

Nou, Luuk was gisteren jarig en gelukkig niet echt ziek...zijn medicatie doet dit keer het werk nog goed, waardoor het hoesten al een heel stuk beter gaat, net als het niezen (en snotteren), het hoesten klinkt alleen nog niet goed (veel gerochel met slijm), even afwachten dus waar dit op uit draait, vorig jaar heeft hij een keer een lichte longontsteking gehad en een tweede keer heeft hij er tegenaan gezeten... beide keren waren er dus nog antibiotica nodig.

Maar goed, zijn feestje gisteren was geslaagd! De kindjes waren er allemaal op tijd, hebben eerst even gespeeld buiten en daarna hebben we binnen de cake versierd en wat gedronken. Een paar spelletjes die voorbereid waren, hebben we nog wel zo'n beetje gedaan, maar echt veel interesse was er niet in, ze wilden gewoon spelen!! Van de grabbelton is gretig gebruik gemaakt en vervolgens hebben we chips en drinken meegenomen en zijn met alle kindjes naar de speeltuin gelopen. Na een uur weer naar huis, barbecue aan, friteuse aan en na het eten konden ze kiezen uit ijs of een lekker toetje (er namen er maar 2 een ijsje!!). Toen hebben ze allemaal een grote oranje tas (van een bekende sponsor...haha, nog van mijn vader) meegekregen, waar een snoepzakje in zat en de cadeautjes uit de grabbelton en toen hebben we ze naar huis gebracht en Luuk was helemaal happy!!
Vandaag wordt zijn verjaardag op school gevierd, we hebben eerst afgewacht hoe Luuk vanmorgen op zou staan, maar aangezien hij nog helemaal hieperdepiep was en erg veel zin had, heb ik hem inderdaad weggebracht.
Morgen wordt zijn verjaardag voor de familie gevierd....Luuk kan dus zijn geluk niet op!

Tja, ik ga nu maar eens even de keuken in....er moeten nog drie taarten in elkaar gedraaid worden en er moeten ook nog muffins gebakken worden...genoeg te doen dus!!

Geen opmerkingen: