zondag 25 september 2011

Kasten en 'Landfrauen'

Het is gelukt! Alle vier de kledingkasten zijn uit elkaar. Alle kleding ligt nu toch nog redelijk netjes op de kamers en alle kasten zijn helemaal goed uit elkaar gedraaid. We hebben meteen de kasten in pakketjes ingeseald, zodat ze makkelijker te vervoeren zijn. Alles staat nu op onze slaapkamer en de jongens hebben er weer redelijk wat ruimte voor terug gekregen op hun kamers. Het was wel een heel flink karwei hoor, we zijn gisterenochtend tegen 9.15u begonnen en gisterenmiddag om 18.00u heb ik de stofzuiger weer opgeruimd....tussendoor natuurlijk wel gegeten en gedronken en nog een paar wassen gedraaid en lekker buiten gedroogd, maar toch....pffff, ben blij dat dat klaar is!!

Zaterdag krijgen we de sleutel en dan kunnen we daar aan de slag met schoonmaken en alvast wat spullen verhuizen....spannend hoor. Ik ben vooral benieuwd naar wat de kinderen zullen zeggen en doen...ze hebben, zoals ze zelf zeggen, zin in de verhuizing en zin om in het nieuwe huis te wonen, maar ja....als het een keer zover is, is het misschien toch anders, ik weet het niet.

Straks gaan we lekker op de fiets richting de molen. Er is daar een 'feest' van de 'Landfrauen', ze laten er zien hoe je kunt weven en spinnen, er is te eten en te drinken, de molen is geopend en het bakkershuis ernaast ook, waar je brood e.d. kunt kopen. Vervolgens hebben we de kids beloofd, dat we bij de Italiaan in Gildehaus een lekkere ijsco gaan kopen...heeeeeel vervelend natuurlijk, hihihi.

Geen opmerkingen: