zondag 26 augustus 2012

Leeg huis

Het huis is weer leeg.
Gisteren kwamen inderdaad Eriks oom en tante tegen 17.45u aan! Erik en ik hadden inmiddels gedeeltelijk het eten voorbereid, dus we hebben eerst wat gekletst, gedronken en gegeten. We hadden nog wat soep, een paar gehaktballen, Erik heeft wat worstjes op de barbecue klaargemaakt, brood erbij, wat rauwkost....toetje of ijsje na. Eindelijk konden onze jongens dus spelen met het neefje en nichtje...het wachten werd dus beloond! Ze hebben zich een hele tijd vermaakt op een stukje schuine helling in de tuin, met touw omhoog en omlaag. Vervolgens hebben ze eerst maar even wat spullen uit de auto gehaald en naar binnen gebracht voor de nacht en toen konden ze gelijk het hele huis zien.
Onze jongens zijn wederom pas tegen 20.30u naar bed gegaan...ze waren volledig opgewonden en draaiden bijna door van de energie, maar het was gewoon de hoogste tijd (uiteindelijk was het te laat voor ze, want ze zijn op dit moment niet echt te genieten...).
Eriks neefje en nichtje hebben voor de tv gezeten en wij hebben de rest van de avond op het balkon gezeten, koffie drinken en veeeeeeeel kletsen! Het was gezellig!
Vanmorgen zaten we dus met negen personen aan het ontbijt en tegen 8.15u zijn ze uiteindelijk weer in de auto gestapt om de weg naar huis te vervolgen.

Tegen 10.00u zouden Andy, zijn tante en de meneer voor de Energieausweis komen, maar helaas kwam de tante niet mee, zij was het middageten aan het voorbereiden voor Andy...iets speciaals en Andy verheugde zich er al helemaal op, want hij zou dat wat over blijft, mee naar huis krijgen! Hahahaha, maar goed, de meneer heeft de Energieausweis voorbereid en van alles nagekeken en opgeschreven en als het klaar is, dan ontvangen wij het en toen ging de meneer weer naar huis.
Andy heeft eerst koffie gedronken en we hebben gewoon gezellig gekletst, we hebben weer wat dingen geleerd, hij heeft tips gegeven en verder gewoon over koetjes en kalfjes gekletst. We hebben nog even wat over het huis besproken en eerst wilde Andy geen bier, maar hij bedacht zich toch, want hij zou van zijn tante geen bier meer krijgen, omdat hij na het middageten naar huis rijdt en hij moet 4 tot 5 uur rijden. ''Ach, zegt hij, dan neem ik zometeen wel een kauwgom, dan verneemt ze niets!'' Hahaha, het is gewoon een heel aardige man, heel vriendelijk en oprecht en vooral ook : heel gezellig!

We hadden eigenlijk vandaag de Villacher Alpenstrasse omhoog willen rijden, om vervolgens de weg naar de top omhoog te wandelen, maar er werd voor vandaag al niet zulk mooi weer voorspelt en inderdaad vanmorgen was het al bewolkt en het heeft geregend. De temperatuur is in vergelijk met gisteren 20 graden lager.....(gisteren 33 graden en nu dus 13...).

Geen opmerkingen: