maandag 24 december 2012

Heiligabend 2012

Vandaag een andere Heiligabend dan dat we gewend zijn! Vanmorgen eerst flink aan de poets geweest in de slaapkamer en de keuken...bouwsluier zien weg te krijgen...helemaal schoon is het nog niet, maar het is al geen vergelijk meer!! Erik heeft de radiatoren schoongemaakt en voorzien van nieuwe thermostaatknoppen en de eerste stopcontacten zitten alweer op de plek.
Na het middageten hebben we ons omgekleed en Erik heeft nog een spelletje met de jongens gedaan en daarna was het tijd om te vertrekken richting de kerk! Luuk en Thijs hebben vandaag dan eindelijk hun voordracht van de Engelversammlung gedaan. Het was een Christkindlandacht, een kindermis dus. Ze hebben het netjes gedaan, samen met alle andere kindjes en na de kerk zijn we weer naar huis gelopen, waar de jongens een grote verrassing opwachtte...het Christkindl was geweest!!!!! We hebben snel koffie gezet en wat lekkers erbij gepakt en hebben vervolgens de cadeautjes uitgepakt:
 

Erik heeft een bouwstofzuiger gekregen!

Het Christkindl heeft zelfs aan de konijnen gedacht!

En hiermee is de grootste wens van de jongens in 'vervulling' gegaan!
 

Ieder een eigen 'Renbob' met een stuur en een rem! En ook nog een skibril!

Ook ik ben niet onbedeeld gebleven, een deegroller, een koekjestrommel, een nieuwe kalender voor 2013 en een veiligheidsjasje heb ik gekregen van het Christkindl!
Het was erg gezellig, de jongens waren helemaal blij, want ze hadden niet verwacht dat het Christkindl nu al geweest zou zijn...

1 opmerking:

Anoniem zei

ha jongens,wat ziet dat er gezellig uit.een mooie boom, met mooie kadootjes,vooral die sleetjes en brillen stoer zeg.Papa kan met zijn alleszuiger de brokstukken van jullie opzuigen als er iets verkeerd is gegaan en mama kan lekkere koekjes bakken.Groetjes en xxxxx van Opa en oma Fischer