zaterdag 29 december 2012

Thijs is jarig!

Eindelijk is het zover, Thijs is nu echt 5 jaar geworden!! Oh, wat was het jochie deze week zenuwachtig...hij wilde alle touwtjes in handen houden en regiseerde zijn hele verjaardag al: hij vertelde welk liedje we moesten zingen, wat we gingen eten, naast wie hij mocht zitten aan tafel en hij vertelde wat hij allemaal ging krijgen... Thijs heeft echt naar zijn verjaardag toegeleefd! Helemaal spannend vond Thijs het wanneer de postbode zou komen, want die zou een hele doos cadeau's brengen!
Thijs had besloten, dat wij allemaal bij Thijs zouden komen op zijn slaapkamer
en een liedje zouden zingen...

Gefeliciteerd!

Eerst het kaartje van papa en mama en Jordy en Luuk

Het kaartje van opa en oma

Thijs had ook besloten, dat wij zijn cadeau's moesten verstoppen en dat hij ze
moest zoeken...hij vertelde er ook van te voren bij wáár we ze moesten verstoppen...

En dit cadeau wilde hij al ontzettend lang HEEL graag hebben...
en hij snapt al heel aardig hoe het werkt...Thijs heeft binnen een uur
zeker 130 foto's gemaakt...

De chocoladetaart met kaarsjes (ook een idee van Thijs, hihihi), Thijs mocht
ze twee keer aansteken èn natuurlijk ook weer uitblazen!

En daar is de grootste verrassing!! Opa en Oma!
Erik en ik wisten het al een hele poos, maar mijn ouders zouden komen en dit moest een verrassing blijven voor de kinderen en dat is gelukt! Mijn moeder belde een hele poos geleden al, het idee dat Thijs op zijn verjaardag geen familiebezoek zou krijgen, was niet leuk...Eriks ouders hadden ook graag willen komen, maar aangezien Eriks moeder met de rolstoel en de hier liggende sneeuw geen kant op kan komen, hebben ze besloten om volgend jaar in de zomerperiode weer te komen. Vandaar dat nu mijn ouders dus het idee hadden, om als verrassing echt op de verjaardag zelf opeens voor de deur te staan....en die verrassing is echt geslaagd! Erik was net met Jordy en Luuk naar boven gegaan om daar in de keuken een spelletje met ze te doen en zo ervoor te zorgen, dat ze opa en oma niet aan zouden zien komen, Thijs wilde niet en bleef bij mij. Een paar minuten later ging de bel en Thijs schoot overeind en rende naar de deur, hij verwachtte daar de postbode met een grote doos....en daar stonden opa en oma met een grote doos....Thijs wist niet wat hij moest zeggen, hij bleef helemaal stil, hij voelde aan zijn buik en keek van de ene naar de andere...inmiddels stoven Jordy en Luuk van de trap en werden opa en oma begroet!! Geweldig!!!!!!
Er waren cadeau's voor iedereen!

Mijn ouders waren natuurlijk boodschapper voor de hele familie...de auto was zo afgeladen vol, dat ze zelfs de eigen dekens, die ze mee hadden willen nemen, er niet bij in pasten...hahahaha, we hebben echt een halve vrachtwagen uitgeladen! Cadeau's voor Thijs, voor Jordy en Luuk en zelfs voor Erik en mij en dan van vele mensen...echt onvoorstelbaar en zo ontzettend lief allemaal!! Iedereen: BEDANKT!!!
Wij gaan nu heerlijk genieten van elkaar, mijn ouders blijven euh...een weekje? Haha, ze liggen nu heel even op bed, want ze hebben voor het eerst sinds lange tijd weer in één keer gereden en dan ook nog in de nacht...
Voor Thijs is zijn verjaardag in elk geval helemaal geslaagd en daarmee is het ook voor ons geslaagd!

2 opmerkingen:

Liesbeth zei

Superleuk idee zo'n levensecht cadeau!!! Wie zou daar nu niet blij mee zijn? Geniet nog van elkaar.Alvast een fijne tijd !!

Groeten,

Liesbeth

huis tjokvol zei

Wauw maar dat is een leuke verrassing. Echt super leuk kado geniet van elkaar en hele fijn jaarwisseling

Veel liefs yvonne


Ps gefeliciteerd nog met je grote zoon