donderdag 17 januari 2013

80 centimeter...

Het gaat maar door, echt onvoorstelbaar! Gisteren is er tussen 7.30u en 17.00u ruim 25cm bijgevallen...gisterenavond en vannacht heeft het ook weer gesneeuwd, bij het opstaan vanmorgen was het droog, maar ook nu begon het om 7.30u weer te sneeuwen!
Op dit moment hebben we meer dan 80cm verse sneeuw gehad, sinds zondagmiddag... het is maar goed dat de sneeuw 'inklinkt' (goed woord?), het zakt steeds wat na, want anders was er bijna geen doorkomen aan met lopen alleen al!

 
 
 


Toen we gisteren terugkwamen van de Kindergarten, had ik vlak daarvoor
juist het oprit schoongemaakt, maar Thijs pakte een sneeuwschuif en begon
te schuiven, het volgende laagje sneeuw lag er namelijk alweer!

Vanmorgen toen Jordy en Luuk naar school gingen

Thijs op weg naar de Kindergarten vanmorgen rond 7.45u

de wonderbaarlijke natuur...
Gisteren was het heel lastig voor Erik om met de auto naar huis te komen, vandaar dat hij vanmorgen met de bus is gegaan. De voorspellingen zijn verschillend. Het zou alleen vanochtend nog wat sneeuwen...al hoorde ik een uur geleden op de radio dat het in Oberkärnten bijna overal droog zou zijn...hier niet! Het sneeuwt nog steeds volop! Er is zelfs een sneeuwalarm afgegeven, die geldt tot vanavond 20.00u en dat terwijl het toch zou opklaren? Zaterdag zou een mooie dag worden en zaterdagavond en daarna zou het weer gaan sneeuwen, we wachten gewoon maar af!
Hahaha, het enige jammere is, als het goed is, hebben we vanaf morgen weer wat zon bij ons huis...maar ja, met de sneeuwval en daardoor de bewolking, zullen we die amper of niet zien!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat is pas sneeuw..... En ja hoor inklinken zeggen wij ook altijd. Het ziet er wel geweldig uit. Je zult wel spierballen krijgen met dat sneeuwruimen hahaha.
Groetjes van Josina

Dagelijks Brood zei

Ooh wat mooi zeg!!! :) Geniet ervan, alhoewel het ook vast niet altijd handig zal zijn :P Groetjes, Marike

Liesbeth zei

Prachtige foto's,geniet ervan!!

Anoniem zei

Hoi Karin,

Grappig dat je hier juist met het openbaar vervoer gaat in plaats van met de auto. Daar zou je in NL niet eens over nadenken daar halveren ze meteen het aantal treinen. Roel is ondanks de sneeuw ook de hele week stipt geweest met de trein.

Bij ons is het inderdaad de hele dag droog geweest vandaag zelf een heel klein zonnetje.


Groetjes Corine