maandag 14 januari 2013

SNEEUW!!!!!!

YES, eindelijk!!! Hahaha, zoals waarschijnlijk een Bleiberger zal zeggen: Het is nèt begonnen te sneeuwen:

En het sneeuwt nog volop...en ik kan vertellen, dat de vooruitzichten bijna 'saai' zijn...sneeuw, sneeuw, sneeuw en euh...sneeuw! Tot en met vrijdag wordt er sneeuw voorspelt en er werd net op de radio gezegd, dat je rekening mag houden met in totaal een meter nieuwe sneeuw...spannend!

Het is natuurlijk voor Erik wat minder...gelukkig worden de straten volop geschoven en gestrooid, maar Erik moet wel naar Villach rijden...vanmorgen is hij eerder vertrokken.
Vanmorgen zijn we om 5.45u opgestaan en hebben het oprit schoongemaakt. Wij vonden het al behoorlijk op tijd, maar ik hoor zo links en rechts om mij heen, dat mensen om 04.00u al opstaan, naar gelang de grootte van het oprit....en dan maakt het niet veel uit of je een sneeuwfrees hebt of niet, die frees moet je ook eerst aan de praat brengen en daar loop je ook achteraan en ook daar moet je met de schep bij af en toe...tja, daar krijg je alleen niet zoveel zweetdruppeltjes van...hihihi! Ach, er is niks mis mee, in het schemer, in de sneeuw, gezamelijk het oprit schoonvegen...
Dat wordt deze week gewoon wat eerder naar bed! Daar moeten we gewoon nog even inkomen, maar dat is hier wel vrij normaal.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Mooie foto's. En ja met de kippen op stok anders redt je het niet zo vroeg op. Maar 4 uur is wel erg vroeg. Veel plezier!!!
Groeten van Josina

huis tjokvol zei

prachtige foto,s en een prachtig gezicht, maar ja dat elke morgen vegen dat is wat minder,veel succes mety de sneeuw.

liefs yvonne

Liesbeth zei

Veel sneeuwplezier alvast!

andré Homan zei

Best pak al dus tjonge zeg hahaha hier waarschuwen de weerberichten ons ook al 2 dagen lang,komende nacht verwachten ze wel 5 cm hahaha om te gieren toch.:-)

Anoniem zei

Hoi,

Vroeg naar bed gaan is hier heel normaal het hele leven is vroeger hier vind ik. Kijk alleen al naar de schooltijd 7.45. Jullie hoeven natuurlijk niet altijd want er is niet altijd sneeuw maar wij gaan meestal om 21 uur al. Roel moet 5.30 eruit elke dag.

Groetjes Corine