donderdag 24 januari 2013

Meevaller, offerte en koud!

Vanmorgen een ochtend met van alles! Eerst aan de poets geweest en daarna heb ik uitgezocht wat het zou gaan kosten als we in de kelder toch ook alle raampjes gaan vervangen en er een loopdeur bij in de garage gaan maken...ik heb de monteur vervolgens gebeld en deze komt volgende week dus nog een keertje langs! Eerst was het de bedoeling, dat Erik dat volgend jaar (ergens...) een keer zelf zou gaan doen, maar nu had hij een meevallertje van het werk, dus toen begon Erik erover... dat laat ik geen twee keer zeggen! Dat scheelt voor Erik een hoop werk en dat zou betekenen dat we gelijk ALLE vensters in het huis vervangen!! Een loopdeur in de garage is geen overbodige luxe...op dit moment is er alleen een automatische klapdeur, voor een auto bedoeld eigenlijk, maar ja, er is geen andere deur en wij gaan eigenlijk altijd bij de garage naar buiten en naar binnen, vooral met de sneeuw die er ligt! Dan laten we namelijk gelijk de schoenen in de kelder, dat scheelt een bult troep! Maar daardoor gaat die deur ik weet niet hoe vaak open...dan de konijnen schoon water (lees:ontdooid water) geven, dan voeren of een tussendoortje voor de konijnen, dan gaan de jongens buiten spelen, dan weer naar of van school...steeds, met die kou, die enorme deur open, dat is gewoon niet handig! Volgende week gaat de monteur de boel opmeten, maar we weten in elk geval zeker dat we de raampjes doen en de deur hangt nog van de prijs af!
Vervolgens opende ik de mail en zag ik een volgende aanvraag voor het appartement!! Wauw, ik heb dus alweer een offerte gemaakt en doorgemaild, ik ben benieuwd of het door gaat, want dat zou betekenen dat we al héél wat weken volgeboekt zitten!! Daar doe je het toch ook voor en dan is Erik in elk geval niet voor niets zo druk om alles mooi te maken!!

Het wordt gelukkig weer flink kouder buiten! Op dit moment sneeuwt het zelfs weer even, maar vanaf morgen zou er volop zon zijn voor het hele weekend en temperaturen van rond de minus 15 graden! Heerlijk!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Lekker joh als je die die werkzaamheden gelijk kan laten doen. En het is zeker geen overbodige luxe. Wel tof dat je weer aanvraag hebt voor het appartement. Zal voor je duimen.
Groeten van Josina.

Liesbeth zei

Leuk die aanvraag voor het appartement.Moesten wij onze vakantie voor de zomer nog niet geregeld hebben(we huren een camper voor 2 weken),zou ik best ook wel eens willen langskomen...

Anoniem zei

Hoi Karin,

Super weer een aanvraag!

Groetjes Corine

Anoniem zei

Hoi Karin,

Super om te lezen, jullie zijn goed bezig!!!

Groetjes Bianca